Giriş Yap

SMS

TEKNO ELEK. İNŞ. MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.'NE AİT (A-0713)

Tekno Elektrik, alçak gerilim şalt ve otomasyon cihazları ile ilgili olarak, özellikle endüstriyel tesislerin gereksinimlerini karşılamak, ürün tedariğini mühendislik hizmeti ile birleştirerek müşterilerine en etkin hizmeti sunmak hedefiyle 2004 yılında kurulmuş bir firmadır.  

Pazarlamasını yaptığı ürünlerde ve sunduğu hizmetlerde kaliteyi ve yüksek teknolojiyi ön planda tutan Tekno Elektrik, bu anlayışa paralel olarak 100 yılı aşkın geçmişi süresince dünya genelinde kalitesini kanıtlamış ve sektöründe lider firmalar arasında yer alan Eaton ( Moeller ) Elektrik 'in, Phoenix Contact, Iskra, Entes ve yine bir Alman firması Jean Müller’ in yetkili bayiliğini yapmaktadır. 

Alçak gerilim enerji dağıtımı konusunda müşterilerinin her türlü gereksinimine en hızlı şekilde cevap verebilme ve en geniş ürün yelpazesini sunabilme hedefi ile Tekno Elektrik, Siemens, Schneider, ABB, Socomec, Weidmüller, Rittal Pano, Prysmian Kablo gibi dünya markalarının ürünlerinin de satışını yapmaktadır.

Tekno Elektrik 'in satış ve pazarlamasını yaptığı ürünler ana başlıkları şöyledir;

- Alçak Gerilim Şalt Ürünleri

- Endüstriyel Kumanda ve Kontrol Ürünleri

- Endüstriyel Otomasyon Ürünleri

Teknik bilgi birikimini ve hizmet kalitesini tam anlamı ile müşterilerinin kullanımına sunmayı ilke edinen Tekno Elektrik, güçlü stoğu, rekabetçi fiyatları ve mühendislik çözümleri ile Türkiye genelindeki tüm kullanıcılara ulaşmayı hedeflemektedir.

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç)
  • Turizm ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri
Telefon : 0 212 222 78 65
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 715
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2185346687
E-Posta : info@teknoelk.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2612 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder