Giriş Yap

SMS

ARAL ENERJİ MÜH. ELEK. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ.

Aral Enerji Mühendislik; elektrik mühendislik sektörünün çeşitli disiplinlerinde başarı ve tecrübeyi sentezlemiş ekip üyeleri tarafından büyük bir araştırma ve uzun vadeli çalışma neticesinde kurulmuştur.

» Amacımız; ekibimizin her bir üyesinin ayrı ayrı deneyimleri, sektör kültürleri ve farklılıkları ile, dünya standartlarında hizmet sunarak faaliyet alanlarımızda sektöründe birinci tercihi olmak ve enerjinin, insana ve çevreye zarar vermeden, en verimli şekilde ve kesintisiz olarak kullanımına yönelik çözümler sunmaktır.

Ölçüm-Analiz-Raporlama, Elektriksel Güvenlik Testleri, Projelendirme ve Taahhüt, Kestirimci Bakım ve Enerji Verimliliği, Yenilenebilir Enerji, Yıldırımdan Korunma ve Topraklama, AR-GE Projeleri konularında sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz için kullanılabilir formata uyarlamaya çalışıyoruz. Aral Enerji Mühendislik kesintisiz, güvenilir ve temiz enerji ihtiyacında, mühendislik firmalarının çözüm ortağı olmak, çevre bilincini tüm dünyada yaygınlaştırmak için, dünya standartlarında kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke edinmiştir. Çevresel, sosyal ve ekonomik açıdan sürdürülebilir bir dünya için mühendislik ve yenilikçilik gücümüzü stratejik hedeflerimiz ile birleştirerekkreatif girişimlerde bulunuyoruz.

Hizmet sunduğumuz alan ile ilgili seçici olarak sektörümüzde kalıcı izler bırakmak için çalışıyoruz. Uzun soluklu başarılar için tüm ekibin ortak hareket etmesine inanan ve bir takım anlayışı ile ilerleyen Aral Enerji Mühendislik, insan hayatını kolaylaştıracak çözümler ile hizmetlerin tasarımı ve sunumu süreçlerindeki üstün mühendislik deneyimlerini, çalışanlarının dinamizmi ve sürekli gelişimleri ile birleştirmektedir.

Mühendislik sektöründe hizmet veren bir kurum olarak dört bir yanımızı “Başarı”, “Bilgi”, “Tecrübe” ve “Güven” ile çevirdik.Elbette Aral Enerji Mühendislik’ i farklı kılan tüm özellikler bunlarla sınırlı değildir. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden “farklı” olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz.
Kaliteli ve güvenli bir iş/çözüm ortağı arıyorsanız sizleri, Aral Enerji Mühendislik’e davet ediyoruz.


» Vizyonumuz
Mühendislik hizmetleri sektöründe, global bir marka olmak.


» Misyonumuz
Hizmet sunduğumuz müşterilerimizi iş ortağı olarak görmek ve onlara değer katacak çözümler sunarak, paydaşlarımız tarafından saygı duyulan bir kurum olmaktır.


» İlkelerimiz

  • Daima gelişen kaliteli hizmet vermek
  • Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak
  • Yeni ve yaratıcı çözümler üretmek
  • Güvenilir iş birliği kurmak
  • Objektif olmak
  • Sonuç odaklı olmak

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik enerjisinin iletimi (elektrik üretim kaynağından dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi)
Telefon : 2122106164
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 4
Dükkan No : 316
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 1794460277
E-Posta : . info@aralmuhendislik.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2735 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.11.2015

Mesaj Gonder