Giriş Yap

SMS

Atomsan Elektronik Sanayi Tic.Ltd.Şti

1975 yılında ATOMSAN markası ile kurulan firmamız kurulduğu günden bu yana aralısız olarak elektronik ve elektrik piyasasına hizmet vermektedir. Uydu sistemlerinde sektör lideri olan Next & Nextstar 'ın ana dağıtıcılığını yapmaktadır, bunun yanısıra CABLEMASTER markası ile koaksiyel kablo ithalatı ve satışı yapmaktadır. Firmamız 2012 yılında LEDWELL markası ile led panel, adaptör ve kart ithalatına başlamış ve kısa sürede Uzman kadrosu ile led ürünleri sektörünün öncü firmalarından biri olmuştur. Geçmişten günümüze %100 müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün ve uygun fiyatlarıyla tercih edilen bir marka olmayı başarmıştır. Merkezi İstanbul Karaköy olmak üzere İstanbul Sultanbeyli, İstanbul Ümraniye, Ankara Siteler'deki şubelerimiz, ve Türkiye geneline dağılmış pazarlama ağı ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Sektörler

TOPTAN VE DIŞ TİCARET

  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı)

AYDINLATMA

  • Sıvı kristal cihazlı (LCD) veya ışık yayan diyotlu (LED) gösterge panelleri ile bys. elektrikli sesli veya görsel sinyalizasyon cihazlarının imalatı (elektronik sayı levhası (skorbord) dahil)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Radyo ve televizyon stüdyoları ve yayın teçhizatları ile radyo ve televizyon iletim cihazlarının imalatı (tv kameraları ve baz istasyonları dahil)
Telefon : 212 251 44 44
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 910
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1597066859
E-Posta : admin@atomsan.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2902 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.12.2015

Mesaj Gonder