Giriş Yap

GEOANALİZ YERBİLİMLERİ LTD.ŞTİ.

Zemin etüt çalışmaları, Su arama etütleri, Jeolojik, jeofizik hizmetler, danışmanlık, müşavirlik, Georadar, Arkeojeofizik, Yeraltı gömülü yapıların araştırılması, bulunması konusunda faaliyet gösteren Geoanaliz Yerbilimleri Ltd. Şti. Jeofizik Mühendisi D. Ortaç Alkan tarafından kurulmuştur. 
 
 

Yurt içi ve yurtdışında başta zemin etüt çalışmaları olmak üzere, su arama etütleri, arkeojeofizik hizmetler firmamız tarafından başarılı bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır. 
 
 

Firmamız mühendisleri Georadar ( GPR/ Jeoradar- Yer radarı ) eğitimlerini Geoscanners firmasının İsveç' te ki Genel Merkezinde bizzat firma yetkili mühendislerinden almıştır.  
 
 

Temel Mühendisliği konusunda uzmanlaşmış ekibimiz ve en son standartlarda ve teknolojide ki ekipmanlarımız ile Yerbilimleri alanında ki ihtiyaçlara çözüm üretmekteyiz. 
 

Sektörler

DEMİR DIŞI METALLER

  • Maden cevherlerinden ya da oksitlerden işlenmemiş krom, manganez, nikel, tungsten, molibden, tantalum, kobalt, bizmut, titanyum, zirkonyum, berilyum, germanyum vb. imalatı (alaşımları dahil)
Telefon : 2122205568
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 2037
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 1991853696
E-Posta : info@geoanaliz.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3318 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 16.12.2020

Mesaj Gonder