Giriş Yap

SDM SİSTEM DANŞ. MERKEZİ TELEKOMÜNİKASYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

SDM TELEKOM, hızla gelişen ve değişim gösteren bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri alanında orta ve büyük ölçekli şirketlere “Anahtar Teslimi Uçtan Uca Doğru Çözümler” sunan müşteri odaklı bir “Sistem Uygulayıcısı” olarak faaliyet göstermektedir.

Firmamız ; Türkiye’de telekomünikasyonun yeni yeni gelişmeye başladığı 1980’li yıllarda bu konuda çalışmaya başlamış olan Cemil VURAL tarafından kurulmuştur.

SDM TELEKOM, günümüz teknolojilerini takip ederek bilgi birikimini ve ürün portföyünü sürekli olarak genişletmektedir. . Sırası ile internet , Voip ve IP_PBX sistemlerin kullanılmaya başladığı ilk dönemden itibaren şirketimizin teknik kadrosu bu doğrultuda ilerlemiş ve genişletilmiştir. Şirketimiz, bilgi transferinin ve haberleşmenin önem kazandığı günümüzde Eş Zamanlı Data – Ses – Görüntü paylaşımı ihtiyaçları için Genişband Erişim Teknoloji Çözümleri (XDSL) hizmetleri sunmakla birlikte, Sistem Donanımı, Bilgi Güvenliği, Yerel Alan Ağları (LAN), Geniş Alan Ağları (WAN) (Frame Relay, Leased Line vb.) çözümleri sunmaktadır.

Bugüne kadar Telesis , Karel , Netaş , Alcatel , Ericsson marka santrallerin küçük ve orta ölçekli işletmeler , kurumsal ve global şirketler , belediyeler , oteller , zincir marketler , distribütör firmalar , okullar , bankalar , hastaneler gibi kurumsal firmalara satış , satış sonrası teknik destek ve danışmanlık hizmeti vermiştir ve vermeye devam etmektedir.

SDM TELEKOM, Şirketlere yönelik proje dahilinde Telekomünikasyon altyapılarını ( Dahili santral kurulumu, Yapısal kablolama ve MDF çatı dizaynı gibi ) kurar ve işletimini yapar, ALCATEL, ELASTIX, KAREL, SİEMENS ve TELESİS santraller ile ALCATEL ve ERİCSSON SDH satışı , kurulumu ve bakımlarını yapar.

Müşterilerinin mevcut durumunu tanımlayan, ihtiyaçlarını belirleyen ve sahip olduğu bilgi birikimi, tecrübe ile en doğru çözümü oluşturan SDM TELEKOM ‘un temel felsefesi ve hedefi, müşterilerinin pazar paylarını ve verimliliğini arttırmasına katkıda bulunmaktır.

Gelecek dönemdeki hedefimiz yüksek kaliteli IP_PBX ürünlerinin Türkiye genelinde ve internet ortamında kurulacak satış ve teknik servis ağı ile satış ve satış sonrası hizmetleri kaliteli bir şekilde arttırarak sürdürmektir.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
Telefon : 0212 288 00 88
Blok :
Hat
Kat :
Dükkan No :
Giriş Katı : 13
Adres Kodu :
E-Posta : aykut.koc@sdmtelekom.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3394 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.03.2021

Mesaj Gonder