Giriş Yap

SMS

TECHBOOK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

Mükemmeli Hedefliyoruz

Techbook Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.

 

Geçmişi 1998 yılından bu yana bilişim ve elektronik deneyimine sahip yönetim kurulu üyeleri ve ortakları tarafından kurulmuş olup, bugün Techbook Bilişim Teknolojileri ismi ile kendi marka,
ithalatı ve ihracatını yaparak yolunda başarı ile ilerlemektedir.

 

Sürekli ve büyük bir hızla ilerleyen bilişim sektöründe, son kullanıcıya satış ve hizmet veren bir firma olarak başlayan firmamız, bugün Türkiye, KKTC, Gürcistan ve çeşitli Arap ülkelerinde ciddi ve profesyonel projelere imza atmıştır. Bu projelerin çoğunluğu, Kamu Sektörü, Fabrikalar, Hastane ve Okul projeleridir. Şirketimizin Türkiye, Afrika ve Asya ayağında kapsamlı çözüm ortakları bulunmaktadır. Firmamızın 2004 yılında başlayan Yurtdışı hayatında 50’ye yakın proje bitirmiş olup, bunların çoğu KKTC, İran ve Gürcistan’dadır.

Firmamız HP, HPE, Dell, Cisco, Fortinet, Apple, IBM, Asus, Microsoft, Cenova, Neutron ve Fortel gibi meşhur markaların yetkili çözüm ortaklığı ve satışını yapmaktadır.

Güçlü çözüm ortaklarımız sayesinde Bilişim ve Elektronik sektöründe , Kurumsal Network Çözümleri, Sunucu Çözümleri, Ağ Güvenlik Çözümleri, IP Santral & Telefon Çözümleri, Bulut Santral Çözümleri, CCTV / IP Kamera Çözümleri, Antivirüs Çözümleri, Yedekleme Çözümleri ve Data Center Çözümleri gibi konularında ithalat-ihracat faaliyetleri, satış ve satış sonrası hizmeti vermektedir.

 

Techbook Bilişim Teknolojileri kendi markasıyla yola çıkıp, emin adımlarla ilerleyen kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla, artan ivmeyle ve potansiyeliyle çalışmalarına devam etmektedir.
Gelişen teknolojiyi yakın takip altında tutan firmamız müşterilerine disiplin içerisinde önem vererek en son teknoloji ile sağlıklı ve güvenilir çözümler üretmektedir.

7/24 Müşteri memnuniyetini en önemli ilke olarak belirleyen firmamız, konusunda en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Bunun yanı sıra vermiş olduğu ürün ve hizmetlerden müşterilerine maximum performans elde etmesini sağlamanın yanında, Düşük fiyat yüksek kalite ilkesine bağlı olarak ilerlemektedir.

 

Yeni projelerde birlikte olmak dileğiyle,

Sektörler

Telefon : 02129510158
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 2171
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 1947155188
E-Posta : bilgi@techbook.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3346 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.04.2018

Mesaj Gonder