Giriş Yap

SMS

AVRASYA SAFETY KURUMSAL ÇÖZÜMLER A.Ş.

Avrasya Safety olarak 20 yıllık iş ve mühendislik bilgimizin ışığında, is sağlığı ve güvenliği alanındaki deneyim ve uzmanlığımızı çeşitli alanlardaki tüm risk sahipleriyle paylaşmayı esas amaç biliyoruz. Türkiye’nin, alanında en iyi eğitimcilerine, uzmanlarına sahip markamızın ilkesi, her zaman gelişmeye önem veren politikasıyla hep en iyi olmaya çalışmaktır.

Amacımız, bu bilinçle yüksekte yapılan çalışmaları güvenli hale getirebilmek için; yüksekte güvenli çalışma eğitimleri, yaşam hatları, yüksekte güvenlik çözümleri, iple erişim hizmetleri, kurtarma eğitimleri, acil durum tatbikatları gibi çeşitli çözümlemeler ile tehlikelerden kaynaklı riskleri minimize etmektir.

HEDEFLERİMİZ
Ülkemizde ve çevremizde olumlu yönde farkındalık oluştururken kalıcı üstünlüğümüzü kanıtlamaktır.

DEĞERLERİMİZ
Hedefimize ilerlerken en temel değerimiz, insana ve emeğe alçakgönüllü yaklaşımımız… İşimizi açıklık ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde yürütüyoruz. Çalışma ortamımızda asıl hareket noktamız, oluşturduğumuz karşılıklı güven ortamıdır.

KADROMUZ
Eğitim ve yüksekte güvenlik çözümleri konusundaki kadromuzda, alanında uzman mühendis, uzman teknik personel ve eğitimciler görev almaktadır. Konumuzla ilgili bilgi donanımına sahip, uzman kadromuzla fark yaratmaktayız. Alanımızda Dünya’daki tüm güncellemelere hakim, uluslararası belgelere sahip markamız, çözümlemeleri daha basite indirgeyip, güvenliği en yüksek seviyeye çıkartacak gerekli bilgi, beceri ve donanıma sahip kadromuzla ülkemize ve Dünya’ya örnek teşkil etmekteyiz. Avrasya Safety olarak herhangi bir bayiliğimiz yoktur.

Sektörler

EĞİTİM

  • Özel öğretim kurumları tarafından verilen okul öncesi eğitim faaliyeti (okula yönelik eğitim verilmeyen gündüz bakım (kreş) faaliyetleri hariç)
Telefon : 2122104011
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 403
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1765361249
E-Posta : info@avrasyasafety.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2170 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 12.04.2021

Mesaj Gonder