Giriş Yap

SMS

Fibilo

Fibilo, Türkiye’nin 3D teknolojisine sahip yazıcılarıyla son kullanıcılarına hizmet veren ilk firmalarındandır. Ülkemizde yeni yaygınlaşmaya başlayan 3D teknoloji sektöründe 2013 yılından beri faaliyet göstermektedir. Ar-ge projelerine destek sağlayıp geliştirmek ve bünyesindeki çalışma arkadaşlarını daha üst seviyelere taşımak amacıyla Trabzon Teknokent’te kurulmuştur. 2016 yılı itibariyle üretim ve fiyat seçeneklerini sağlam altyapısıyla birleştirerek İstanbul’da ilk şubesini açmıştır. Fibilo, bugün dünyada önlenemez bir yükselişe sahip olan 3D teknolojiyi yakından takip etmektedir. Bilginin yenilenip geliştirilmesi gerektiğini esas alan anlayışıyla Fibilo, bu anlayışla, bünyesine yüksek hassasiyetli ve muazzam kalitede, son teknoloji 3D yazıcı ve tarayıcıları katmaya devam etmektedir. Fibilo, son teknoloji 3D yazıcıları kullanarak; kişiye özel biblo, maket, prototip, 3D tarama, 3D modelleme ve animasyon hizmetleri vermektedir. 3D teknolojinin ülkemizde yaygınlaşıp gelişmesini sağlamak amacıyla ise 3D yazıcı ve tarayıcıların satışını da yapmaktadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Diğer uzmanlaşmış tasarım faaliyetleri (tekstil, giyim, ayakkabı gibi kişisel eşyalar ve ev eşyaları tasarımı ile endüstriyel tasarım dahil, iç mimarların ve uzmanlaşmış grafik tasarımcıların faaliyetleri hariç)
  • Uzmanlaşmış grafik tasarımcılarının faaliyetleri (marka ve alametifarika tasarımı dahil)
Telefon : 08505514474
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1993
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2006853192
E-Posta : info@fibilo.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2274 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.05.2023

Mesaj Gonder