Giriş Yap

SMS

KAYAOĞLU MEDİKAL VE ENERJİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Sektörde 12 yıllık bilgi ve birikime sahip olan şirketimiz 2019 yılında Perpa Ticaret Merkezi’nde yerini almıştır. Sektörde lider marka olan firmaların engelli ekipmanları ürünlerinin toptan ve perakende satışını yetkili bayi olarak yapmaktadır. Uluslararası pazarda yerini bulmuş olan firmamız güncel savaş bölgelerinde olan ihtiyaç sahiplerinin de taleplerine cevap vermektedir. Her zaman samimi ve kaliteli hizmet önceliğine sahip bakış açımızla sizlerin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Değerlerimize sahip çıkarak hizmetlerimizi en üst seviyede tutmak temel hedefimizdir. Çağın büyüme hızını yakalamış olan şirketimiz yeniliklerle sizlerle olmaya devam edecektir. Yerli ve uluslararası pazarda ses getirecek işlere imza atmaktan çekinmeyeceğiz. Hayata yeni bir başlangıç için bizi seçin…


Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:4/5 No:125 Şişli/İSTANBUL   0507 050 73 87


Ülkemizde engelli erişimi konusundaki zorluk ve hassasiyete dikkat çekmek ve ihtiyaç sahiplerine doğru ürünü sunmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak temel hedefimizdir. Yerli ve uluslararası pazarda ülkemizi daha ileriye taşıyacak ve siz değeri dostlarımızın hayatını kolaylaştıracağız.

ÖZEL VE DEVLET HASTANELERİ
ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VE OTELLER
DERNEK VE KURUMLAR
VE SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMIZ


Sektörler

İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende ticareti (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil)

İÇ GİYİM VE AKSESUARLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda iş giysisi perakende ticareti (endüstriyel ve mesleki pantolonlar, bahçıvan tipi iş tulumları, binici/külot pantolonları, şortlar, takımlar, ceketler ve blazerler, vb.)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 05070507387
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 125
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2653331088
E-Posta : info@kayaogluticaret.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2836 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 10.08.2023

Mesaj Gonder