Giriş Yap

SMS

ERVO Elektrik ve Yapı Malzemeleri Tic. LTD. Şti.

ERVO Elektrik ve Yapı Malzemeleri Tic. LTD. Şti. kurucuları sektöründe 18 yıldan bu yana birikim ve tecrübesini işine katıp 2008 yılında kurulmuş olan bir firmadır. Kuruluşundan itibaren en önem verdiği ve daima üzerinde durduğu en kritik ayrıntı; tanınabilir olması, hedef kitleye ulaşabilmesi ve hizmetlerini etkili bir şekilde sunabilmesidir. ERVO Elektrik ve Yapı Malzemeleri Tic. LTD. Şti. bayisi olduğu firmaların desteğini yanına alarak pazarlama konusundaki yeteneği ve her an istenilen malzemeyi stoklarda bulundurması dolayısı ile hızlı ve eksiksiz teslimat özelliğine sahiptir. Müşteri memnuniyetinin her zaman en önde gediğinin bilinci içinde olan ERVO Elektrik ve Yapı Malzemeleri Tic. LTD. Şti. vazgeçilmez ilkesi: 'Satış öncesi ve sonrasında müşterilerine tam anlamıyla gerçek hizmetinin sunulmasıdır'. İşte bu nedenle firmamız müşterilerinin ilk ve son tercihidir.

Sektörler

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altıı iletim hatları)
  • Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb.)
  • Kentsel (kısa mesafe) elektrik hatlarının inşaatı (trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ile elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların imalatı (sigorta, otomatik devre kesici, röle, yalıtım, devre ve yük ayırıcı anahtarlar, voltaj sınırlayıcı, dalga bastırıcı vb.)
  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)
  • Elektrik kondansatörleri, dirençleri (ısıtma rezistansları hariç), reostaları ve potansiyometrelerin imalatı
  • Karbon elektrotlar ve elektrik işlerinde kullanılan grafitten veya karbondan diğer ürünlerin imalatı (ısıtıcı kömür rezistanslar, pil kömürleri, ark lambaları ve diğer lambalar için kömürler vb. dahil)
  • Güç transformatörleri, dağıtım transformatörleri ve özel transformatörlerin bakım ve onarımı (elektrik dağıtım ve kontrol cihazları dahil)
  • Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetleri (elektrik motorları, jeneratörler ve transformatörlerin, elektrik dağıtım ve kontrol cihazları ile diğer elektrikli ekipmanların kurulumu (yollar, vb. için elektrikli sinyalizasyon ekipmanları hariç))
  • Elektrik enerjisinin iletimi (elektrik üretim kaynağından dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi)
  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu
  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 02128001686
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1071
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2712729108
E-Posta : info@ervoelektrik.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2316 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.03.2021

Mesaj Gonder