Giriş Yap

SMS

AjansMİK Yayıncılık Reklam Turz. ve Org. San. Tic. Ltd. Şti.

1989 yılında sektörel yayıncılık alanına Metal Makina Dergisi ile giren Ajans Mik, 1997 yılından 2004 yılı sonuna kadar Ajans Mik Yayıncılık ve Reklam Hizmetleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi ünvanıyla faaliyetini sürdürmüş olup, 2005 yılının ilk ayından itibaren faaliyet alanı içine turizm ve organizasyon sektörlerini katarak Ajans Mik Yayıncılık Reklam Organizasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi ünvanı altında ticari hayatına devam etmiştir. Ajans Mik, 2005 yılı itibari ile reklam ürünleri imalat ve satışına da başlamış bulunmaktadır.

Yayıncılık alanında; Metal Makina, Kalıp Rehberi, Hidrolik & Pnömatik, Turkey Industry Magazine, Metalurji Malzeme, Endüstri Magazin, Sac İşleme Rehberi, Otomasyon Rehberi, Kobi Magazin dergilerini ve Makine Rehberi'ni yayınlamaktadır.

Reklamcılık alanında; Katalog, broşür, bülten, logo, digital baskı, matbaa ve tanıtım malzemeleri, fuar ve stand malzemeleri, cd kopyalama ve çoğaltma reklam panoları.

Organizasyon alanında; Seminer, konferans, sergi hazırlıklarının organize edilmesi ve gerçekleştirilmesi.

Turizm alanında; Yurtdışı fuarlarına tur düzenlemesi, uçak bileti ve özel tur paketlerinin hazırlanması konularında çalışmaktadır.

Misyonumuz; Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda iletişimi sağlamak, sorunları tespit edip çözüm yollarını oluşturmak, deneyim ve bilgi birikiminin paylaştırılmasına katkıda bulunmak.

Vizyonumuz; Hizmet verdiğimiz alanlarda, kaliteyi yükseltmek müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, ülkemizde de uygulanmasını sağlamak, mesleğimizin ve sektörümüzün gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda bulunmak.

Sektörler

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)

BASIM-YAYIN

  • Gazetelerin, dergilerin ve süreli yayınların basım hizmetleri (haftada dört veya daha fazla yayınlananlar)
Telefon : 2122229371
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1928
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2028452478
E-Posta : info@ajansmik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1455 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.02.2021

Mesaj Gonder