Giriş Yap

SMS

GEPA ELEKTRONİK

Gepa, İstanbul’un önemli bir ticaret merkezi haline gelen Perpa Ticaret Merkezi’nde 2001 yılında kuruldu. Kurulduğu günden itibaren sürekli büyüyen firmamız; faaliyet alanları, müşteri ilişkileri, gelişen uzman kadrosu, insana, çevreye, toplumsal değerlere verdiği önem ve tüm bu alanlardaki sınırsız enerjisiyle sektörünün çok önemli bir çözüm merkezi / markası haline geldi. Fabrika, bina toplu konut, hastane, okul, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi birçok tesisin Alçak Gerilim (A.G.) , Orta Gerilim (O.G.), Yüksek Gerilim (Y.G.), zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu projelendirmiş ve uygulamıştır.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının kurulum hizmetleri (endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının ve otomatik üretim tesislerinin tasarımı ve montajı, endüstriyel zaman ölçüm alet ve cihazlarının kurulumu) (otomasyon destekliler dahil)

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Sıvı pompaları ve sıvı elevatörleri imalatı (yakıt, yağlama, soğutma ve diğer amaçlar için) (deplasmanlı ve santrifüjlü pompalar ile benzinliklerde kullanılan akaryakıt pompaları dahil) (tulumba dahil, içten yanmalı motorlar için olanlar hariç)
Telefon : 2122100190
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 7
Dükkan No : 912
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2105849331
E-Posta : m.akkaya@gepaelektrik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
1486 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 19.02.2021

Mesaj Gonder