Giriş Yap

SMS

EMO BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Bilişim sektöründe geçirdiğimiz uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimini en iyi şekilde kullanmak için bir araya geldik. Hepsi alanında uzman çekirdek ekibimizi bir arada tutan en önemli unsur her geçen gün daha da artan dostluğumuzdur.. Bakım anlaşmalı yada anlaşmasız kurumsal ve bireysel firmalara, son kullanıcılara destek veriyoruz. Yerinde ve uzak bağlantı ile yazılımsal sorunlara çözüm sağlıyoruz. LOGO ve DİA Muhasebe ilk kurulum, yapılandırma, yedekleme ve kullanıcı desteği sunuyoruz. Marka bağımsız Notebook, Masaüstü PC, Tablet anakart onarımı, ekran değişimi, şarj soketi tamiri, chip değişimi, BGA işlemleri, Kartuşlu, tonerli, mürekkep tanklı ve termal fiş yazıcı garantili bakım tamir ve satışı yapıyoruz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
  • Bilgisayarları felaketten kurtarma ve veri kurtarma faaliyetleri
  • Diğer bilgi teknolojisi ve bilgisayar hizmet faaliyetleri (kişisel bilgisayarların ve çevre birimlerinin kurulumu, yazılım kurma vb.)
  • Bilgisayarların ve bilgisayar çevre birimlerinin onarımı (ATM'ler ve pos cihazları dahil)
Telefon : 0212 220 3776
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 13
Dükkan No : 2133
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2358740906
E-Posta : info@emobilisim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1744 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.06.2022

Mesaj Gonder