Giriş Yap

SMS

HEPA ALERJİ - HEPATR ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ PAZ VE TİC LTD ŞTİ

Hepa Alerji Astım 2000 yıllında; alerjik astım rahatsızlıklarının tedavisine destek vermek amacı ile kurulmuştur. Hepa Alerji Astım olarak en önemli ilkemiz doğru ürünlerin sağlık sektöründe olmasını sağlamaktır.Tüm ürünlerimizin onaylı olmasının sebebi bu ilkemizden sonucudur. Sağlık sektöründe olduğumuzun bilincini hiçbir zaman kaybetmeden yeni gelişmeleri yakında takip ederek ürünlerimizi ve kadromuzu büyütmekteyiz. Çalışmalarımız; bilgilendirmenin doğru yapılması bilimselliğinden yola çıkarak branş hekimlerine yöneliktir ve hekim tavsiyesi ile hastalarımıza ulaşmaktayız. Hepa Alerji Astım, bir çok firmanın Türkiye Genel Distribütörlüklerini yapmaktadır. Distribütörlüklerimiz; Bionaire (Amerika) , Healhtway (Amerika), The Ecology Works (Amerika), Nspire (İngiltere) , Electroplastica (İtalya), Fral (İtalya) ve La Crosse (Fransa). Daha uzun yıllar bilimsellikten ve ilkelerimizden vazgeçmeden sağlık sektörün de olmaya büyüyerek devam edeceğimize inancımızı arttıran tüm hekimlerimize ve hastalarımıza teşekkür ederiz.

Sektörler

İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ

  • Yapışkanlı bandajlar, katkütler ve benzeri tıbbi malzemelerin üretimi (steril cerrahi katgütler, eczacılık maddeleri ile birlikte kullanılan tamponlar, hidrofil pamuk, gazlı bez, sargı bezi vb.)
  • Işınlama, elektromedikal ve elektroterapi ile ilgili cihazların imalatı (elektro-kardiyograf cihazı, işitme cihazı, radyoloji cihazı, röntgen cihazları, X, Alfa, Beta, Gama, mor ötesi ve kızıl ötesi ışınların kullanımına dayalı cihazlar, vb.)
Telefon : 2122109914
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1927
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2028752463
E-Posta : erdincarslan@hepaonline.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1680 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 10.03.2021

Mesaj Gonder