Giriş Yap

SMS

Segway-Ninebot

1999 – Ünlü mucid Dean Kamen daha sonra Segway olarak bilinen ‘’Şirketi’’ kurdu.

2001 – Şubat – Segway üretim tesisi ve genel merkezi için Bedford, NH’da temel atıldı.

2001 – Aralık – Şimdi Segway Kişisel Taşıyıcı olarak bilinen Segway İnsan Taşıyıcı Günaydın Amerika televizyon programında tanıtıldı.

2002 – Ocak – İlk Segway PT’lerin üretimi başladı.

2002 – Kasım –Segway PT satışı Amazon.com sitesi üzerinden başladı.

2003 – Şubat – Segway RMP, DARPA (İleri Araştırma Savunma Projeleri Kurumu) ile yapılan kontrat sonucunda ortaya çıktı.

2004 – Kasım – Segway’in dört tekerlekli, prototip ATV konsepti TIME dergisinde “2004’ün En İyi İcatları” arasında yer aldı.

2005 – Mart – Segway, uzun menzilli lityum piller, arazi lastikleri, dayanıklı çamurluklar ve farklı zeminler için geliştirilmiş özel yazılım ile donatılmış ilk arazi tipi kişisel taşıyıcı Segway XT’yi duyurdu.

2006 – Ağustos – Segway, sürüş tecrübesini geliştiren yenilikçi LeanSteer ve kablosuz InfoKey™ kumanda teknolojilerini içeren ikinci nesil kişel taşıyıcılarını duyurdu. Yeni ürün gamı çok yönlü Segway i2 SE ve arazi tipi Segway x2 SE içermektedir.

2008 – Ağustos – 2008 Pekin Olimpiyatların’da çevre dostu çözüm olarak sıfır emisyonlu 100’den fazla Segway Kişisel Taşıyıcı delegelerin kullanımına sunuldu.

2009 – Mayıs –  Kamu ve özel güvenlik sektöründen alınan bilgiler doğrultusunda Segway iki yeni devriye modeli tanıtmıştır.

2009 – Aralık – Segway, önemli bir İngiliz girişimci James ‘Jimi’ Heselden tarafından satın alınmıştır, halen özel bir şirket olarak devam etmektedir.

2011 – Mart – Segway, “Segway Tecrübe Merkezi Programı”nı yaratmıştır. Bu yeni program ile mevcut tur operatörlerine Segway Inc. onaylı bir tur operatörü olma ve aynı zamanda yetkili satıcı olabilme imkanı sunulmuştur.

2012 – Ekim – Segway ARTI isimli, son Robotik Mobilite Platform (RMP) prototiplerini duyurdu. Cihaz ismi platformun eklemli olması sebebiyle söz konusu kelimenin İngilizce’sinden esinlenmiştir.

2013 – Şubat – Segway, Summit Strategic Investments, LLC tarafından ürün yelpazesini geliştirmek ve kişisel taşıyıcılarda yeniliklere imza atmak amacıyla satın alınmıştır.

2014 – Mart – Segway, ana ürünlerini i2 SE ve x2 SE modelleri ile güncelledi. Bu güncelleme sürücü konforu için yeni bir paspas/orta konsol yapısı ve düşük aydınlatmalı ortamlarda görülebilirliği artırmak için seyir ışıkları içermektedir.

2014 – Mayıs – Segway, kamu güvenlik pazarı için ilk üç tekerlekli kişisel taşıyıcısı SE-3’ü piyayasa sürdü.

2015 – Nisan – Segway ve Ninebot firmaları elektrikli sürüş, mobil internet ve insan-bilgisayar iletişimini otomotiv, robotik ve kişişel ulaşım sektörlerinde daha yaygın kılmak için güç birliği yapma kararı alarak birleşmişledir.

2015 – Aralık – Segway, tüketici pazarı için eller serbest kişisel taşıyıcı Ninebot by Segway miniPRO’yu piyasaya sürdü. Bu kişisel taşıyıcı Segway Ninebot birleşiminden sonra piyasaya sürülen ilk üründür.

Sektörler

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Motorlu kara taşıtları ve motosikletler için elektrikli sinyalizasyon donanımları, kornalar, sirenler, cam silecekleri, buğu önleyiciler, elektrikli cam/kapı sistemleri, voltaj regülatörleri vb. elektrikli ekipmanların imalatı
Telefon : 2122206577
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 287
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 1804359949
E-Posta : tayfun.gevrek@segway.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1853 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 30.03.2021

Mesaj Gonder