Giriş Yap

SMS

MARKA ESANS DANIŞMANLIK VE EĞİTİM TİC. AİŞ.

ngilizcede "Marka Özü" anlamına gelen "Brandessence", Kozmetik sektöründe, Türkiye ve Uluslararası pazarlarda 15 yıllık deneyime sahip profesyoneller tarafından kurulmuştur. Brandessence, "Koku uzmanıdır"; gücünü esanslardan ve parfümden alır. Türkiye’nin "Ambient Scenting" (Kapalı geniş mekanların esanslandırılması) ve "Scent Marketing" (Koku ile pazarlama) alanında faaliyet gösteren ilk uzman, profesyonel şirketidir. Ana faaliyet konuları; geniş alanların esanslandırılması, kötü kokuların giderilmesi, esans ve kokuların pazarlama ve iletişim alanında kullanımıdır. "Yaşam alanlarının kalitesinin yükseltilmesi" ve "Her markaya imza esans" diğer vizyon hedefleridir. Günümüz görsel mesaj bombardımanı içerisinde, Koku duyusunun gerçek gücünü anlatarak, markalara farklılaşma imkânı sunmayı hedeflemektedir. Ortadoğu, Rusya ve Doğu Avrupa bölgelerinde alanında lider olmayı hedeflemektedir. Dünyada konunun en iyisi "Prolitec" ile stratejik ortaklığı bulunan "Brandessence", teknoloji, sağlık ve hijyen odaklı çalışır. Dünyanın en büyük parfüm evleri ile yakın ilişki içerisindedir.

Sektörler

KOZMETİK

  • Parfüm ve koku verici diğer sıvı ürün, manikür/pedikür müstahzarı, güneş koruyucu ürünler, dudak ve göz makyajı ürünü, banyo tuzu, kozmetik veya kişisel bakım amaçlı pudra, sabun ve organik yüzey aktif müstahzarı, deodorant, vb. imalatı (kolonya hariç)
  • Kozmetik, parfüm ve bakım ürünleri ile temizlik malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 2122109990
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 13
Dükkan No : 2048
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2387239953
E-Posta : info@brandessence.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
1467 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.03.2021

Mesaj Gonder