Giriş Yap

SMS

ENES KOÇ - EK ELEKTRİK

Ek Elektrik EK ELEKTRİK olarak Elektrik Taahhüt, Elektrik proje, Elektrik Taahhüt, Zayıf akım sistemleri, Pano dizayn ve yenileme işleriniz için hizmet vermekteyiz. Ayrıca; Taahhüt işlerinde Elektrik ve Yapı Sistemleri yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yapı Sistemleri sekmemizden daha önce yapmış olduğumuz görsellerimize bakmanızı isteriz. Anahtar teslim elektrik taahhüt projerini teknolojiyi yakından takip eden deneyimli kadromuz ile müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmekteyiz. Ek elektrik yeni kurulan bir firma olmasına rağmen sektörde uzun yıllar hizmette bulunmuş referanslı kişi ve işletmelerin tüm elektriksel ihtiyaçlarını karşılamış bir ekipten oluşmaktadır. Yapı Sistemlerinde ki deneyemimizi de firmamıza dahil edip Taahhüt işlerinde iş yükünü yüklenmeyi hedefliyoruz. Elektrik uygulama işleri haricin de Yapı Sistemlerinde de uzman ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. PVC , Alüminyum, Cam Ofis, Cam Bölme, Küpeşte, Kepenk Sistemleri gibi yapı alanında bir çok hizmeti de Elektriğin haricinde firmamıza dahil etmiş bulunmaktayız. Otel , Hastane , Okul , Mağaza , Restaurant ve toplu konut gibi işletmeler için her türlü elektrik tesisat, projelendirme ve Yapı Sistemleri hizmetini vermekteyiz.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ile elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların imalatı (sigorta, otomatik devre kesici, röle, yalıtım, devre ve yük ayırıcı anahtarlar, voltaj sınırlayıcı, dalga bastırıcı vb.)

AYDINLATMA

  • Avize, aplik ve diğer elektrikli aydınlatma armatürleri, sahne, fotoğraf veya sinema stüdyoları için projektörler ve spot ışıkları, elektrikli masa lambaları, çalışma lambaları, abajur vb. lambaların imalatı (süsleme için ışıklandırma setleri dahil)
Telefon : 2129999850
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 1941
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 2422938767
E-Posta : enes@ekelektrik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1476 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 23.03.2021

Mesaj Gonder