Giriş Yap

SMS

ARTI GÜÇ ELEKTRİK MALZEMELERİ MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Misyon Gözlem Elektrik Mühendislik, deneyimleri, güvenirliği, kalite ve sonuç odaklı çalışmaları ile her projeye özgü işlevsel öneriler üretmekte ve müşterilerine çözüm ortağı olmayı sürdürmektedir. Genel müdürümüz Serkan Türker, 1982 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Serkan Türker, 2004 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve 2006 yılından beri Gözlem Elektrik Mühendislik Şirketi'nde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. Vizyon Firmamız, uzman teknik kadrosu ve profesyonel alanda uyguladığı başarılı projeleriyle alanında lider olma misyonunu benimsemekte ve daha fazla istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunmayı kendine görev edinmektedir

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla elektrikli alet, cihaz ve elektrik malzemeleri ile el aletleri perakende ticareti (seyyar satıcılar hariç)
Telefon : 5327623976
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 308
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 2318842230
E-Posta : ozgur@gozlemelektrik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
1374 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.04.2021

Mesaj Gonder