Giriş Yap

SMS

Data Güvenlik

Alarm sistemleri, Kamera sistemleri ve Yangın sistemleri gibi güvenlik sistemlerinde en ucuz ve en kaliteli ürünlerin hem satışı hem kurulumu hem de servis hizmetini vermekteyiz. İstanbul içinde ekiplerimizler hizmet verebilirken Türkiye'nin her yerine kargo gönderimimiz ve Türkiye genelinde bulunan çalışma ortaklarımız ile hizmet verebilmekteyiz. Yetkili satıcı olduğumuz bir çok marka DSC, Paradox, Crow, Desi, Bosch, Teknim, Neutron vb. markaların ürünlerinin satışları ve ürün servisi alabilirsiniz. Perpa Tic. Mer. B Blok 8. Kat No:1232 Okmeydanı adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Toner kartuşu, delgi aleti, zımba makinesi, bant kesicisi, yazı tahtası (akıllı tahta dahil), kalemtıraş vb. büro alet ve donanımlarının imalatı

TELEKOMÜNİKASYON

  • Hırsız ve yangın alarm sistemleri ve kapı konuşma sistemlerinin (diyafon) (görüntülü olanlar dahil) imalatı (motorlu kara taşıtları için alarm sistemleri hariç)
  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 2126191111
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1232
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2260344748
E-Posta : info@dataguvenlik.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1195 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 09.08.2021

Mesaj Gonder