Giriş Yap

HASTEL TELEKOMÜNİKASYON SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Hastel Telekomünikasyon 1976 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. 1986 yılında LTD Şirket statüsüne girerek Hastel Telekomünikasyon San. Tic. Ltd. Şti. adını alarak uzun yıllar telekomünikasyon sektöründe telefon santrali ve iletişim sistemlerinin imalatını ve satışını yapmıştır. Haberleşme sistemlerindeki yenilikleri kullanıcıya sunarak tüketiciye yeni vizyon getirmiştir. Hastel ltd. şti. gelişen teknoloji ile birlikte Kablosuz Çağrı Sistemleri konusunda uzmanlaşan kadrosuyla tüm araştırma ve geliştirmelerini aralıksız sürdürmektedir.

 Kablosuz Çağrı Sistemi , RF donanım ve yazılım yönetimi birleştiren gelişmiş bir teknolojik ağ çözümü sistemidir. Kablosuz Çağrı Sistemi birçok iş kategorileri ve sanayi için uygundur (garson çağrı, hemşire çağrı, engelli wc vb...) Bu sistem ile müşterileriniz hizmet düzeylerini artırmakla ve üretim maliyetlerini en uygun noktaya getirmektedir. Kablosuz çağrı cihazları olarak farklı tüketici gruplarına yönelik üretim yapmaya devam etmektedir.

ŞARJWAY markası ile Masa üstü mobil şarj cihazı üretimini yaparak hizmet sektöründe bireylerin ihtiyacını karşılamayı hedeflemiştir. Amacımız İletişim sektöründe tüm alanları kapsayan anahtar teslim çözüm üreticisi kimliğiyle, hızla gelişen ve katma değer üreten önder kuruluşlardan biri olmaktır. Kurumların ve bireylerin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamayı amaçlayan HASTEL, kendi tescilli markası olan ORWAY ve ŞARJWAY markaları ile sektördeki tüm ürün ve hizmetlerini toptan, perakende satış, teknik servis, kurulum ve imalat faaliyetleriyle sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız disiplinli, teknik açıdan profesyonel ve güler yüzlü personeli ile daima daha iyi hizmet anlayışıyla çalışmaktadır. Firmamız gelişen teknolojiyi yakın takip etmekte ve buna paralel olarak kendisini sürekli olarak yenilemektedir. Misyonumuz, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ve ekonomik ürünlerle haberleşme ihtiyaçlarınızı en mükemmel şekilde karşılamaktır.

Sektörler

TELEKOMÜNİKASYON

  • Kablolu ve kablosuz telefon, cep telefonu, kablolu görüntülü telefon, çağrı cihazı ve faks cihazı imalatı (telesekreter imalatı dahil)
  • Kablosuz telekomünikasyon faaliyetleri (kablosuz ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması ve uydu üzerinden yapılanlar hariç)
Telefon : 2122214546
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 734
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2179046897
E-Posta : satis@hastel.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
719 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.04.2022

Mesaj Gonder