Giriş Yap

SMS

MSK GLOBAL ELEKTRONİK

MSK, Türkiye, Afrika ve Asya ayaklarında kapsamlı birçok çözüm ortağına sahiptir. 2007 yılında şirketimizin yurtdışı hayatı başladı ve bir çok proje tamamlandı. MSK'nın kendi markalarının yanı sıra , ünlü marka bayilkleri ve temsilcilikleri vardır; Huawei, Vivotek, Honeywell, Samsung,SPOWER Energy, Tektra, Berqnet, Extron, Dell, HPe, Ubiquiti,Palo Alto, Wisi, Ericsson-LG, Qnap, Arthur Holm, Extreme Networks, Mitel, Turktracking, vb. Kendi ekibi ile tüm sistemi devreye alma kabiliyeti, yurt dışı ve yurt içi tecrübesi ile üst düzey danışmanlık, kurulum ve servis desteği veren firmamız her zaman yanınızda.

Sektörler

TOPTAN VE DIŞ TİCARET

  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç)

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar

TELEKOMÜNİKASYON

  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 2122202233
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 806
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2155047695
E-Posta : sube@mskglobal.net
Diğer Dükkanlar
Blok : B
Kat : 5
Dükkan No : 514
Giriş Katı : 5
Blok : B
Kat : 5
Dükkan No : 512
Giriş Katı : 5
Mesaj Gönder Kat Planı
869 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 16.04.2022

Mesaj Gonder