Giriş Yap

SMS

Batu Teknoloji ve Bilişim Ürünleri

NOLTO Bilişim, 2019 yılında, Türkiye’de tek yetkili firma olarak distribütörlükler almış, üreticilerin ürün ve hizmetlerini, Çözüm Ortakları aracılığı ile her endüstrideki ve büyüklükteki kuruluşlara sunmaya başlamıştır. Sektörün lider markası Yeastar‘ın bütün ürünlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörüdür. Yealink‘in Türkiye’de Gold Partner seviyesindeki 2 ana dağıtıcısından biridir. Fanvil IP Telefonlarının Platinium dağıtıcısıdır. FlyingVoice ve Escene, Gigaset IP Telefonlarının dağıtıcısıdır. Audiocodes yetkili çözüm ortağıdır. * Sennheiser ve Jabra Kulaklıkların yetkili satıcısıdır. Ürün ve Hizmetler Telefon Santral Sistemleri (VoIP, Analog, Hibrit) IP Telefon, Telsiz Telefon (IP DECT), Android Masa Telefonları, Kablosuz Wi-Fi telefon, Otel Telefonları, VoIP Gateway (GSM, FXS, FXO, PRI, LTE), IP FCT (GSM Terminaller), Video Konferans, Telekonferans ve toplantı odası çözümleri, Ofis ve Çağrı Merkezi Kulaklıkları, Microsoft Skype For Business, Microsoft Teams, Zoom Uyumlu Telefon ve Entegrasyon Çözümleri Evden ve uzaktan çalışabilmeyi sağlayan iletişim çözümleri IP İnterkom, Akıllı Ev, Bina/site ses ve görüntülü iletişim çözümleri CRM, Bilgisayar ve Santral Entegrasyon çözümleri Çağrı Merkezi kurulum ve destek hizmetleri Vizyonumuz: Mevcut işimizi geleceğin teknolojik yöntemleri ile geliştirip dijital dünyada müşterilerimiz ile buluşturarak sektör lideri katma değerli distribütör firması olmak. Misyonumuz: Müşterilerimize; genel iş süreçlerine değer katacak ve entegre olacak, müşteri deneyimlerini geliştirecek, zamandan ve paradan tasarruf etmelerini sağlayacak, çalışan verimliliğini arttıracak, daha iyi iş kararları vermelerine yardımcı olacak ve daha fazla gelir elde etmelerini sağlayacak en gelişmiş, en güvenilir, en yüksek performanslı hizmet ve teknolojik çözümleri, kişisel veri gizliliği prensiplerine önem vererek, en yüksek kalite standartlarında vermek. Çalışanlarımıza; en iyi eğitim koşullarını, en yüksek sosyal imkânları ve en eğlenceli çalışma ortamını sağlamak. Topluma ve Doğaya; en yüksek saygıyı göstermek.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Merkezi iletişim santral donanımları ile sayısal veya analog telefon-telgraf santrallerinin ve ağ geçitleri, köprüleri, yönlendiricileri gibi veri iletim donanımlarının imalatı (mors veya mors tipi kaydedici ve anahtarlar dahil)
  • Ses, görüntü veya diğer verilerin alınması, dönüştürülmesi, iletilmesi/yeniden oluşturulması için kullanılan diğer makinelerin imalatı (alıcısı/vericisi bulunan telgraf, teleks cihazları ile anahtarlama ve yönlendirme cihazları dahil)
  • Telekomünikasyon ekipman ve parçalarının toptan ticareti (telefon ve iletişim ekipmanları dahil)
Telefon : 2123204495
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1064
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2715129025
E-Posta : batubilisim@nolto.com
Mesaj Gönder Kat Planı
861 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 28.05.2022

Mesaj Gonder