Giriş Yap

SMS

Tem Elektromekanik Taahhüt ve Müh San Tic

Tecrübeli kadro ve Mühendis ekibiyle tesisat uygulamaları yapmakta olan firmamız, Güneş Enerjisi Sistemleri ile elektrik üretimi konusunda hizmet vermektedir. Kuvvetli Akım, Zayıf Akım, Trafo Merkezi ve GES Uygulamaları alanında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz; endüstriyel tesis, konut, sosyal tesisler, eğitim binaları gibi bir çok referansımız bulunmaktadır. Çatı Ges projeleri ile elektrik faturalarını düşürüp avantajlı bir duruma getirmekteyiz. solar, perpa solar enerji, jel akü, pv kablo, solar kablo, güneş paneli, güneş enerjisi.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)
  • Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç)

İNŞAAT TAAHHÜT

  • Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu
Telefon : 2124311754
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1282
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2243845290
E-Posta : info@temelektromekanik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
506 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.12.2022

Mesaj Gonder