Giriş Yap

SMS

MAREL BİLİLŞİM

 Marel Güvenlik, güvenlik sistemleri alanında hizmet veren bir firmadır. Şirket, alarm sistemleri üretimi, yangın koruma sistemleri, personel takip sistemleri, network alt yapı işleri, IP kamera sistemleri ve tüm güvenlik ihtiyaçlarınıza yönelik teknik destek gibi hizmetler sunmaktadır. Marel Güvenlik, kaliteli ve dayanıklı ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca, 1080p, 2MP ve 5MP özellikli ip gece görüş kamerası, metal kasa 2MP full HD kamera ve 360 derece balk gözü 2MP ara dome kamera gibi çeşitli güvenlik kamerası çözümleri sunmaktadır. Marel Güvenlik, müşterilerinin güvenliği ve memnuniyeti için çalışmalarına devam etmektedir.

https://www.hepsiburada.com/magaza/marelbilisim

https://www.trendyol.com/magaza/marel-bilisim-m-144664?sst=0

https://www.n11.com/magaza/marelbilisim

https://www.ciceksepeti.com/tum-urunler?storeid=47756

https://www.allesgo.com/b2c/magaza/marel-bilisim

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 08503047315
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1246
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2255844892
E-Posta : marelbilisim@gmail.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
1483 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 03.04.2023

Mesaj Gonder