Giriş Yap

SMS

KKD AVM KİŞİSEL KORUYUCU DONANIMLAR VE YANGIN EKİPMANLARI SAN TİC LTD ŞTİ

KKD AVM, kişisel koruyucu donanımlar, iş güvenlik malzemeleri ve yangın ekipmanları alanında profesyonel anlamda hizmet vermektedir. İş Elbiseleri ve İş Güvenliği Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren KKD AVM gerek üretim alanında gerek ürünlerin pazarlanması konularında titiz bir çalışma yürütmektedir. İş elbiseleri, iş güvenlik malzemeleri, iş önlüğü, iş kıyafeti, iş ayakkabısı, ikaz yeleği, t-shirt, iş ayakkabısı, işçi kıyafeti gibi bir çok iş güvenliği malzemeleri kategorilerinde stoklu çalışarak siz değerli müşterilerine hızlı bir şekilde tüm taleplere anında cevap vermektedir. KKD AVM, her türlü iş elbisesini firmanıza özel tasarımlarla yapar. Firmamız İş elbiseleri, önlük tulum, üniforma üretimi ve satışı yapmaktadır.

Sektörler

PEYZAJ VE ÇİÇEKÇİLİK

  • Ormanı yangın ve kaçak kesime (izinsiz kesim) karşı koruma faaliyetleri

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • İtfaiye hizmetleri (hava taşıtlarıyla yapılanlar ile orman yangınlarıyla mücadele ve koruma faaliyetleri hariç)

MEKANİK TESİSAT VE DOĞALGAZ TESİSATI

  • Bina ve diğer inşaat projelerinde su ve kanalizasyon tesisatı ve onarımı (yağmurlama sistemlerinin kurulumu dahil sıhhi tesisat işleri, yangın söndürme sistemlerinin kurulumu, kanalizasyon tesisatı döşeme işleri vb.)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Yangın söndürücüler, püskürtme tabancaları, buhar veya kum püskürtme makineleri ile benzeri mekanik cihazların toptan ticareti (tarımsal amaçlı kullanılanlar ile taşıtlar için yangın söndürücüler hariç)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu
  • Hırsız ve yangın alarmları ile benzeri cihazların toptan ticareti - evlerde kullanım amaçlı

KİMYEVİ MADDE

  • Yangın söndürücü müstahzarları ve dolum malzemeleri imalatı
Telefon : 05437181617
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 1119
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2298143484
E-Posta : ugurerisoglu@kkdavm.com
Mesaj Gönder Kat Planı
135 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 15.11.2023

Mesaj Gonder