Giriş Yap

SMS

İKRA HİDROLİK PNÖMATİK HORTUM HIRDAVAT CIVATA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

1982 yılında temellerini atan firmamız, hidrolik rakor imalatı, hidrolik hortum imalatı, pnömatik rakor ve hortumlar, pvc ve kauçuk hortumlar, yangın rakorları, sarı pirinç malzemeler, hırdavat el aletleri, elektrikli el aletleri, yapıştırıcı gruplarının geniş ürün yelpazesiyle sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. İlk günkü heyecan ve coşkuyu günümüzün teknolojik ve pazar hareketlerini yakından takip ederek sürdürmeyi amaçlayan firmamız, 2024 yılında devraldığı bayrağı esnaf geleneğinin tüm vasıflarıyla taşımanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kalitesinden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak siz değerli müşterilere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. İlk kuşak girişimcilerin başlattığı bu mücadeleyi, bugün daha geniş bir perspektifle devam ettiriyor ve sizlere daha fazla bilgi birikimi ve hizmet anlayışıyla yaklaşıyoruz.

Her bir müşterimizle uzun vadeli güçlü ilişkiler kurmayı hedefleyerek, sektördeki değişimlere adapte olma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için buradayız. Sorumluluğumuzun farkında olarak, 1982'den bu yana gelen geleneği devam ettirme azmiyle hareket ediyoruz. Teşekkür ederiz ki, bize duyduğunuz güvenle bu yolda ilerleyebiliyoruz.

Saygılarımızla..

Sektörler

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Akışkan gücü ile çalışan ekipmanların ve bunların parçalarının imalatı (hidrolik ve pnömatik motorlar, hidrolik pompalar, hidrolik ve pnömatik valfler, hidrolik sistemler ve bunların parçaları)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Yivli bağlantı malzemeleri imalatı, demir, çelik veya bakırdan (vidalar, cıvatalar, somunlar vb. yivli ürünler)

PLASTİK VE KAUÇUK

  • Kauçuktan tüp, boru ve hortumların imalatı (vulkanize kauçuktan)
Telefon : 02122209410
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1231
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2260644733
E-Posta : ikrahidrolik@gmail.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
91 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 21.03.2024

Mesaj Gonder