2021 Yılı PERPA B Blok Genel Kurulu Özet Haber Videosunu izlemek için TIKLAYIN 

Değerli Kat Maliklerimiz,

2021 yılı PERPA B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği Olağan Genel Kurul toplantısı 1246 kat maliki ve vekilin katılımıyla 29 Ocak 2022 Cumartesi günü gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Hacı DEMİR ve Yönetim Kurulumuz yüzde 99,92 oy oranı ile, Denetim Kurulumuz yüzde 99, 84 oy oranı ile ibra edildi.

Destekleriniz, teveccühleriniz için teşekkür ederiz.

Genel Kurul Özeti:

Genel kurul, PERPA A Blok büyük toplantı salonunda yapıldı. Katılımcılar, pandemi koşulları nedeniyle HES kodu sorgusu ve maske kontrolünün ardından salona alındı.

Perpa B Blok 2021 yılı faaliyet raporları, bilanço–gelir gider hesapları ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu, görüşüldü, ayrı ayrı oylandı ve kabul edildi.

Perpa Ticaret Merkezi Kat Malikleri Temsilciler Üst Kurulu 2021 yılı faaliyet raporları, bilanço–gelir gider hesapları ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu, görüşüldü, ayrı ayrı oylandı ve kabul edildi.

Perpa B Blok Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetim Kurulu üyelerinin, PERPA Temsilciler Üst Kurulu denetim kurulu üyelerinin ibra edilmeleri hususları ayrı ayrı oylandı ve kabul edildi.

2022 dönemi, PERPA B Blok tahmini gelir-gider hesapları ve bütçe talimatı oylanarak kabul edildi.

PERPA B Blok Başkanı Hacı DEMİR ve Yönetim Kurulu yüzde 99,92 oy oranı ile, Denetim Kurulu yüzde 99,84 oy oranı ile ibra edildi.

PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı Demir genel kurula katılan ve destek veren kat maliklerine teşekkür etti.

PERPA B Blok 2021 Yılı Genel Kurulunda kat maliklerinin sordukları sorulara Başkan Hacı Demir’in verdiği yanıtları PERPA TV Youtube Kanalımızda “PERPA B Blok 2021 Yılı Olağan Genel Kurulundan Cevaplar” oynatma listesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için TIKLAYINIZ

2021 Yılı Çalışmaları, bilanço, gelir-gider tablosu, denetim kurulu raporunu içeren PERPA B Blok Faaliyet Bültenini incelemek için TIKLAYIN

PERPA B Blok 2021 Yılı Genel Kurulunda gösterilen, 2021 yılı PERPA B Blok çalışmalarını özetleyen video bülteni izlemek için TIKLAYIN

Genel Kuruldan fotoğraflar aşağıda ekte yer almaktadır.