PERPA 18 Mart Çanakkale Anma Programı ve Sinan Meydan Söyleşisini izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA 18 Mart Çanakkale Anma Programı Özet Haber Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA Ticaret Merkezi 18 Mart Çanakkale Zaferi anma programına PERPA Yönetimleri, Perpalı kurum ve kuruluşlar, PERPA A ve B Blok Yönetimlerinin çalışanları, PERPA esnafı ve ziyaretçiler katıldı.

PERPA A Blok Büyük Toplantı Salonunda yapılan anma programında Anı SAĞKAN tarafından Faruk Nafiz ÇAMLIBEL'in "Çanakkale" şiiri okundu. 

Başkomutan Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  

PERPA Mescidi İmam Hatibi Ali ELMACI Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz için Aşr-ı Şerif okudu.

PERPA Yapı Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Çanakkale savaşı ile ilgili sinevizyon gösterisinin ardından Tarihçi Yazar Sinan MEYDAN ile Çanakkale Söyleşisi gerçekleşti. 

Programın sonunda PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetimi Sinan MEYDAN’a PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, Perşembe Pazarı ve PERPA’nın tarihini anlatan “Perşembe Pazarı” kitabını hediye etti. PERPA A Blok Yönetimi MEYDAN’a Mustafa Kemal Atatürk portreli plaket takdim etti.

Sinan MEYDAN kitaplarını Perpalılar için imzaladı.

Sinan MEYDAN Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Sinan Meydan yakın tarih ve Atatürk üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Bu konularda çok sayıda kitabı ve yazısı bulunmaktadır. Aynı zamanda Sözcü gazetesinde de yazılarını devam ettirmektedir.