İstanbul Ticaret Odası organ seçimleri, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi uhdesinde bulunan İstanbul Fuar Merkezi içerisindeki 9, 10 ve 11 No’lu Salonlarda yapılacak, oylar sabah saat 08.00’den akşam 17.00’ye kadar kullanılacaktır.

 

İstanbul Ticaret Odası Meslek Komiteleri Asil ve Yedek Üye Seçimi ile Meclis Asil ve Yedek Üye Seçimlerinin yapılacağı İTO seçimlerine bir Perpalı olarak mutlaka katılmanızı hatırlatırız.

PERPA Ticaret Merkezi’nin İTO’da ve İTO meslek komitelerinde temsilini güçlendirmek için Perpalıların İTO meclislerinde bulunması önem taşımaktadır.

9 Kasım 07:30-16:00 saatleri arasında PERPA 2. kat ana kapı önünden 15 dakikada bir İstanbul Fuar Merkezi seçim alanına ücretsiz araç kaldırılacaktır

Kesinleşmiş Seçmen Listesi ve Oy Kullanılacak Sandık Kontrolü için TIKLAYINIZ

Seçimle ilgili daha çok ayrıntı okumak için TIKLAYINIZ

İTO Meslek Grupları, Seçilecek Komite Üyesi ve Meclis Üyesi Sayıları

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı firmaların Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimlerinde oylarını kullanabilmeleri için (247) sandık kurulu oluşturulmuştur. Meslek grupları için oy kullanılacak sandık ve salon numaraları aşağıda yer almaktadır.

İstanbul Ticaret Odası nedir?

İstanbul Ticaret Odası, 640 bini aşkın üyesiyle dünyanın en büyük ve köklü ticaret odalarından biridir.

İstanbul Ticaret Odası, Türkiye'nin ve üyelerinin; uluslararası ticaretten daha fazla pay alan, küresel boyutlardaki siyasi ve ekonomik oluşumları kendi yararı doğrultusunda yönlendirebilen bölgesel bir güç olmasına katkıda bulunma vizyonuyla hareket eder.

İTO, özel sektörün yapısal ve güncel sorunlarının çözülmesi, Türkiye'nin uluslararası rekabet gücünün geliştirilmesi, ülke ekonomisine güvenli ve istikrarlı bir gelişim ortamı sağlanmasının hayati önem taşıdığını bilir.

Daha çok ayrıntı için TIKLAYINIZ

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi, İTO’nun en çok ilgi gören birimidir. İstanbul’daki sicil işlemlerinin yüzde 65’i İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi’nden yapılıyor. Daha çok ayrıntı için TIKLAYINIZ