PERPA Ticaret Merkezi içerisinde birçok önemli kurum bulunuyor. Bir önceki yazımızda “PERPA Ticaret Merkezi’nde Neler Var?” başlığı altında PERPA’da bulunan kurum ve kuruluşlara, sektörlere yer vermiştik. PERPA’da ulaşmak istediğiniz bir firmayı nasıl bulacağınızın pratik yolunu anlatmıştık. Okumak için TIKLAYINIZ

“PERPA Ticaret Merkezi’ne Nasıl Gidilir?” yazımızda da farklı toplu taşıma araçlarını kullanarak farklı güzergahlardan PERPA’ya nasıl ulaşabileceğinizi ayrıntılı olarak ele almıştık. Okumak için TIKLAYINIZ

Ziyaretçilerimiz PERPA’ya geldiklerinde sıklıkla İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi’ne nasıl gideceklerini sorarlar. PERPA 8. kat girişinde bulunan danışma birimimiz, güvenlik personelimiz, esnafımız sorulan soruya hızla cevap verirler. Asansörlerimizde İTO’nun hangi katta olduğunu belirten yazılar mevcuttur. İTO PERPA Sicil Birimi 13. kattadır.

Biz size kolaylık olması için İTO PERPA Sicil Biriminin nerede olduğunu ve PERPA’da kaybolmadan İTO’ya nasıl ulaşacağınızı bu yazımızda anlatacağız.

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi, İTO’nun en çok ilgi gören birimi. İstanbul’daki sicil işlemlerinin yüzde 65’i İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi’nden yapılıyor. Şirket kuruluş işlemleri ve defter tasdik işlemleri artık İTO’dan yapılabildiği için İTO PERPA’nın iş yükü arttı ve kullandığı alan dar gelmeye başladı. PERPA B Blok Yönetimi, İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi’nin yanında bulunan dükkanı İTO’ya önerdi. İTO, yönetimin teklifini uygun buldu ve kabul etti. İTO tadilat ve dekorasyonunu kendisi yaparak yeni alanını hazırladı. Kiraladığı yeni dükkandan bir duvar yıkıp iki dükkanı birbirine bağladı. Böylece geniş tek bir alan elde ederek ziyaretçilerine daha rahat hizmet vermeye başladı.

Fotoğraf: İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ ve PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR (Sayın AVDAGİÇ'in PERPA ziyaretinden)

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi nerede?

“İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi nerede?”, “İTO PERPA Nasıl Bulurum?” “İTO PERPA Nerede?” "İTO PERPA Yol Tarifi" ziyaretçilerimizin Google'dan en çok arattığı sorular arasında.

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi Adres: PERPA Ticaret Merkezi B Blok, 13. Kat, No: 2270, Okmeydanı, Şişli, İstanbul

İTO PERPA'nın yerini gösterir PERPA içi harita. Harita açıklaması ayrıntılı aşağıda:

PERPA'ya Darülaceze Caddesi tarafından girişlerde:

1. Metrobüsle, otobüsle gelip 5. ya da 8. kattan PERPA’ya giriş yaptınız (yani Darülaceze Caddesi tarafından).

    Ya da aracınızı açık otoparka bıraktınız ve 8. kat ana kapıdan giriş yaptınız.

2. Güvenlik kontrol bölümünü geçtikten sonra sağınızda ve solunuzda ana asansörler yer alıyor.

3. 33-34 ve 35-36 nolu asansörler. Herhangi birine binin. 13. kata çıkın. 

4. Yukarıdaki haritada göreceğiniz gibi dümdüz ilerleyin yolun sonundan sola dönün.

5. Yolun sonuna kadar gidin. İTO PERPA sicil birimini sağınızda göreceksiniz.

PERPA'ya Piyalepaşa tarafından girişlerde:

1. Otobüsle gelip 2. kattan giriş yaptınız (Piyalepaşa yönünden).

    Ya da araç ile gelip açık ya da kapalı otoparklardan PERPA’ya giriş yaptınız.

2. Ana asansörler olan 29-30 ya da 31-32 nolu asansörlere binin, 13. kata çıkın.

3. Yukarıdaki haritada gösterildiği gibi sağ tarafa dönün ve dümdüz ilerleyin.

4. Yolun sonunda sağınızda İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimini göreceksiniz.

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi Çalışma Saatleri

İstanbul Ticaret Odası PERPA Sicil Birimi çalışma saatleri hafta içi 09:00-12:00 ile 12:30-17:30 arasındadır. Öğle tatiline denk gelirseniz 13.katta bulunan restoran ve cafelerde yemek yiyip çayınızı içerek, ihracat fazlası satış dükkanlarını, butikleri, mağazaları gezerek zaman geçirebilirsiniz. İTO PERPA, hafta sonları kapalıdır.

PERPA Yol Bulma İpucu 1: PERPA’ya ilk gelişinizse kaybolmamak için ana asansörleri kullanın. Ana asansörlerin bulunduğu ana avlulardan hareket ederek adres bulmak daha kolaydır. Ana asansörler 33-34, 35-36, 29-30, 31-32 numaralı asansörlerdir. Numaraları, asansörlerin üzerlerinde yazmaktadır.

PERPA Yol Bulma İpucu 2: PERPA’da kaybolursanız kolonlarda PERPA A Blok ve B Blok yönlendirme panoları mevcuttur. Yönlendirme panolarının üzerinde, bulunduğunuz konum gösterilir. Aradığınız dükkan hangi blokta ise o blok tarafından asılan A Blok ya da B Blok panosundan aradığınız dükkanı bulup rotanızı PERPA renk sistemine göre çizin. PERPA, ziyaretçilerin aradıklarını daha rahat bulabilmeleri için kırmızı, sarı, yeşil ve mavi avlu ve hatlar olarak ayrılmıştır. Dükkan numaralarının ve yerdeki çizgilerin rengi bulunduğunuz hattın, avlunun rengini gösterir.

PERPA Yol Bulma İpucu 3: PERPA’da kaybolduğunuzu düşünürseniz ve çaresiz hissederseniz yakınınızdaki bir çay ocağından tarif rica edebilirsiniz. Çay ocaklarımız işleri gereği bulundukları katı iyi bilirler ve size gülümseyerek yardım edeceklerdir. Çay ocağında bir yorgunluk kahvesi için ve dinlenip yenilenmiş olarak aradığınız konuma yönelin. 

  

İTO Başkanı Şekib Avdagiç PERPA Ziyareti haberini okumak için TIKLAYINIZ

İTO PERPA Sicil Birimi’nin genişleme haberini okumak için TIKLAYINIZ

“İTO PERPA Sicil Birimi düzenli dezenfekte ediliyor” haberini okumak için TIKLAYINIZ