İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Planlama Ajansı İş Dünyası Koordinasyon Birimi, İstanbul'da yer alan ticaret merkezlerinin başkanları ile toplantılar gerçekleştiriyor. Çalışma, İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun talimatıyla organize ediliyor.

İstanbul Planlama Ajansı İş Dünyası Koordinasyon Biriminde düzenli toplantılar gerçekleştiren ticaret merkezlerinin başkanları, İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU, CHP Beylikdüzü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuri ASLAN’ın koordinesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’nu ziyaret etti.

Ziyarette yer alan PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı DEMİR: “İstanbul Planlama Ajansı İş Dünyası Koordinasyon Birimi çok güzel çalışmalara imza attı. Ticaret merkezleri olarak düzenli buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sorunlarımızı paylaşıyor ve İBB ile çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz” dedi ve Ekrem İMAMOĞLU’nu ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ticaret merkezleri başkanlarını Emirgan’daki Beyaz Köşk’te ağırladı. İMAMOĞLU, Dünyanın en güzel ve kadim kentlerinden biri olan İstanbul’a Belediye Başkanı olmanın büyük bir gurur olduğunu söyledi. “Siz sektörlerine hayatlarını adamış insanlar sayesinde müthiş bir gücü ortak masada buluşturmayı başardık. Siz, oralarda tartışıyorsunuz, konuşuyorsunuz, sorunları tespit ediyorsunuz ya da çözüm önerilerinizi tespit ediyorsunuz. O da masaya geliyor. Çok basit kurallar bunlar. Bu kuralın işlemesinin önündeki tek engel, şu koltukta oturan insanın buna kapalı olması, ‘Her şeyi ben bilirim’ iddiasında olması, kimsenin sözüne ve fikrine saygı duymaması ve bu koltuğun sahibi olduğunu düşünmesi. Engelleyici en önemli karakter bu. Ben de diyorum ki; Tam aksine, biz, emanetçiyiz. Sadece sizin değil, 16 milyon insanın emanetçisiyiz” dedi.

Ziyaretten daha çok ayrıntı için TIKLAYINIZ

İBB Yetkilileri ve Ticaret Merkezleri Başkanları PERPA’da Bir Araya Geldi haberini incelemek için TIKLAYINIZ