Şişli Kaymakamlığı önderliğinde PERPA Temsilciler Üst Kurulu iş birliğiyle deprem yardım organizasyonumuzun 3. tırı yola çıktı.

7 Şubat 2023 Salı günü Perpalılar sabah erkenden yardım malzemelerini 8. kat Atatürk köşesine getirmeye başladılar. Gün boyunca Atatürk köşesinde yoğun bir çalışma gerçekleşti. Şişli Kaymakamlığı tarafından açıklanan ihtiyaç listesinde yer alan malzemeler kayda geçirilip aynı ürünler bir arada olacak şekilde kolilendi.

Gündüz çalışmalarının ayrıntılarını görmek için TIKLAYINIZ

8. kat yardım alanı dolunca yer açmak için koliler 2. kata indirilmeye başlandı. Ve saat 17:30'dan itibaren tıra yükleme başladı.

Şişli Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, PERPA Mescidi İmam Hatibi Ali ELMACI, Perpa yönetimleri personeli tırı uğurlamak üzere PERPA 2. kat çıkışında toplandı.

Şişli Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, Perpalıların duyarlılığına teşekkür ettiler. PERPA Mescidi İmam Hatibi Ali ELMACI depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, yaralılarımız, şu an deprem bölgesinde büyük acılar yaşayan insanlarımız ve Türkiye'nin her yerinde durup dinlenmeden depremzedeler için çalışıp çabalayan gönüllüler için, yardım tırlarının sağ salim deprem bölgesine ulaşabilmesi için dua okudu. 

Röportajları ve duayı izlemek için TIKLAYINIZ

6 Şubat tarihinde deprem bölgesine doğru yola çıkan 2 adet yardım tırımızla ilgili haberi incelemek için TIKLAYINIZ

6 Şubat deprem yardım toplama çalışmalarını incelemek için TIKLAYINIZ