Haberin reels videosunu Facebook'ta izlemek için TIKLAYINIZ

Haberin reels videosunu Instagram'da izlemek için TIKLAYINIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Nisan 2022'de Piyalepaşa Bulvarı tarafında bulunan bayraklı alanda çevre düzenlemesi yaparak alana gül dikmişti. Güllerin açmasıyla alan, temiz ve estetik bir görünüm kazandı. İBB çevre düzenleme ekibi alanın rutin bakımını yapmak için PERPA'daydı.

Daha önce yapılan bakımı incelemek için TIKLAYINIZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Çakılcıoğlu'na, Başkan Danışman Asistanı Deniz Mazıcıoğlu’na ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine çalışma için teşekkür ederiz.

Başkanımız Hacı DEMİR, İstanbul Valiliği 30 Ağustos Kutlama Resepsiyonunda İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU ile

PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı DEMİR ve PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu PERPA ziyaretinde İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU ve CHP Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Nuri ASLAN ile

Piyalepaşa Bulvarı bayraklı alanın çiçeklendirilmesi hakkında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Planlama Ajansı Sanayi ve Ticaret Platformu, İstanbul'da yer alan ticaret merkezlerinin başkanları ile toplantılar gerçekleştiriyor. Çalışma, İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun talimatıyla organize ediliyor. İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU, CHP Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Nuri ASLAN'ın yönettiği platformda, PERPA Ticaret Merkezi'nin sorunları ve İBB'den talepleri de değerlendiriliyor. PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR'in talebi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Piyalepaşa Bulvarı tarafında bulunan bayraklı alana Nisan 2022'de çevre düzenlemesi yaptı. İBB çevre düzenleme ekibi alanı temizledi, toprağı hazır hale getirdi. İBB ekibi gül dikim işleminin ardından çevre düzenlemesini tamamladı.

Bayraklı alan bakım çalışmasını okumak için TIKLAYINIZ