"SS Karaköy Perşembe Pazarı Tüccarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 2023 Yılı Olağanüstü Genel Kurulu 25.11.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Gündem maddelerimiz hazıruna gelen üyelerimiz tarafından görüşülmüş ve karara bağlanmıştır. Kurulumuza katılıp katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ederiz"

Perpa Kooperatifi Yönetim Kurulu adına,

Başkan Hacı DEMİR

SS Karaköy Perşembe Pazarı Tüccarları Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu 25 Kasım 2023 Cumartesi günü PERPA Kooperatifi yönetim kurulu, denetleme kurulu, bakanlık temsilcileri, kooperatif avukatları ve kooperatif üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı, PERPA Kooperatifi Başkanı Hacı DEMİR’in açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan Yardımcıları Harun SOLAKOĞLU, Osman ARMAN ve Mürsel CÖMERT, Sayman Üye Hasan AKDEMİR, Üyeler Selçuk ÇELİK, Aslı ARSLAN, Denetleme Kurulu Üyeleri Yusuf KORKMAZ, Ömer Cenk YAZAN toplantıda hazır bulundu.

Genel Kurul divan başkanlığını Ali Duran POLAT üstlendi. Divan heyetinde Necati ERBAŞ, Derya KARADİŞ, Aykut ÖZTÜRK görev aldı.

Olağanüstü Genel Kurul gündemi, 22 Eylül 2023 ve 9 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul İmar İnşaat AŞ tarafından PERPA Kooperatifine gönderilen ihtarlar oldu.

İhtarlar hakkındaki haberi incelemek için TIKLAYIN

Toplantıda, ihtarlar ve PERPA Kooperatifi’nin ihtarlara verdiği cevaplar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Anayasa ile teminat altına alınan, yasalar ile korunan mülkiyet hakkımızın ihlali hakkında yönetim tarafından üyelere belgelerle anlatımlar yapıldı. Perşembe Pazarı’ndan PERPA Kooperatifinin kurulmasına, PERPA Ticaret Merkezi’nin yapımından günümüze gelene kadar İBB ve İstanbul İmar ile iş birliği süreci hakkında yine belgelere dayanarak detaylı bilgi verildi.

İstanbul İmar’ın tarafımıza ihtarları, bizim verdiğimiz cevaplar, İBB ve İstanbul İmar ile sözleşmelerimiz, tapularımız ayrıntılı olarak okundu, incelendi.

Kooperatif üyeleri gündem maddeleri hakkında düşüncelerini paylaşarak, yönetime sorular sordu.

Başkan Hacı DEMİR’in kooperatif üyelerine verdiği cevapların ardından gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Toplantı gündemini incelemek için TIKLAYIN