Sayın Kat Maliklerimiz, 

Yönetim Kurulumuzca PERPA Ticaret Merkezi B Blok Kat Malikleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.

PERPA Ticaret Merkezi B Blok Kat Malikleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 11.00’de PERPA Ticaret Merkezi B Blok Mithat Yümlü toplantı salonu Kat: 13 No: 2278 Okmeydanı İstanbul adresinde yapılmasına karar verilmiştir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı aynı adreste, 05 Temmuz 2024 Cuma günü, saat 11.00’ de yapılacaktır.

Kat Maliklerimizin genel kurul toplantısına bizzat katılmaları, mazeretli olmaları halinde vekaletnamenin/yetki belgesinin tanzimi ile vekaleten temsil edilmeleri gerekmektedir. Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Planı 55. Madde hükümleri gereğince; Vekilin, kat maliki, kiracı, eş veya 1.dereceden akraba olması şarttır. Bir kişi en çok 10 bağımsız bölüm malikinin temsilcisi olarak kurula katılabilir. Tüzel kişi kat malikleri kendi tabi oldukları yasanın öngörmüş olduğu temsil hükümlerine göre temsil olunurlar. Toplantıya katılacak Tüzel kişi temsilcilerinin yetki belgesi /vekâletname ve şirket imza sirküleri ibraz etmeleri gereklidir. Bir bağımsız bölümün birden fazla maliki bulunması durumunda, maliklerin aralarında, kat malikleri kurulunda temsil edilmek üzere bir temsilci tayin etmeleri gereklidir. Toplantıya asaleten veya vekaleten katılanların, tapu fotokopisi ile malik olduklarını belgelemeleri şarttır. Aksi halde toplantıya kabul edilmeyeceklerdir.

Vekaletname belgesi bu sayfanın dosyalar ek bölümünde yer almaktadır.

GÜNDEM

1- Açılış ve saygı duruşu, divan heyeti seçimi, divan heyetinin toplantı tutanaklarını imzalamaya yetkili kılınması.

2- Perpa Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu (B Blok Temsilciler Kurulu) üyesi olarak 2 yıl süre ile görev yapmak üzere 11 asil 11 yedek temsilci (yönetim kurulu üyesi) ile Perpa Ticaret Merkezi B Blok denetim kurulu üyesi olarak 2 yıl süre ile görev yapmak üzere 3 asil 3 yedek denetim kurulu üyesi ve Perpa Ticaret Merkezi temsilciler üst denetim kurulu üyesi olarak 2 yıl süre ile görev yapmak üzere 1 asil ve 1 yedek denetim kurulu üyesi seçilmesi.

3- Perpa Ticaret Merkezi B Blok yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile Perpa Ticaret Merkezi Temsilciler Üst kurulu başkan ve yönetim kurulu üyelerine, Perpa Ticaret Merkezi B Blok ve üst kurul denetim kurulu üyelerine verilecek aylık ücretlerin (huzur haklarının) görüşülmesi ve karara bağlanması.

4- 03 Şubat 2024 tarihinde yapılan Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat Malikleri 2023 yılı Olağan genel kurul toplantısında kabul edilen 01.0l.2024-31.12.2024 dönemi İşletme Projesi gereğince ödenmesine karar verilen l m2 yer için aylık 52,00-TL (Elli iki lira) genel gider katılım payı aidatlarının, 01.07.2024 tarihinden itibaren yüzde 25 indirim yapılarak l m2 yer için aylık 39,00-TL (Otuz dokuz lira) olarak ödenmesi konusunun görüşülmesi ve karara bağlanması.

5- Dilekler ve Kapanış.