İstanbul Ticaret Odası Başkanı Sn. Şekib AVDAGİÇ, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimi tarafında Başkan Sn. Şekib AVDAGİÇ'e yapılan ziyaret haberini incelemek için TIKLAYINIZ

Sayın AVDAGİÇ’i PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Atakan YÜCEL, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, Yönetim ve Denetleme Kurulları üyeleri ve Perpalılar ağırladı. İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet DEVELİOĞLU, İTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Nihat ALAYOĞLU, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Gıyasettin EYYÜPKOCA ziyarette yer aldı.

İTO Başkanı AVDAGİÇ’e yönetim tarafından teşekkür plaketi ve PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan, İTO tarafından bastırılan Perşembe Pazarı kitabı hediye edildi. Kitap, Perşembe Pazarının tarihini ve PERPA’nın kuruluş öyküsünü anlatıyor. Başkan AVDAGİÇ, hayırlı olsun ziyaretinde PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetimine yağlı boya İstanbul tablosu hediye etti. 

Başkan AVDAGİÇ PERPA’yı gezerek PERPA esnafını dükkanlarında ziyaret etti. Ardından Başkan AVDAGİÇ ve İTO heyeti, İTO PERPA Sicil Birimini de ziyaret ederek çalışanlarla ve işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti.

İTO PERPA Sicil Birimi nedir? Nerededir? TIKLAYINIZ