PERPA Ticaret Merkezi içerisinde birçok önemli kurum bulunuyor. Önceki yazımızda “PERPA Ticaret Merkezi’nde Neler Var?” başlığı altında PERPA’da bulunan kurum ve kuruluşlara, sektörlere yer vermiştik. PERPA’da ulaşmak istediğiniz bir firmayı nasıl bulacağınızın pratik yolunu anlatmıştık. Okumak için TIKLAYINIZ

“PERPA Ticaret Merkezi’ne Nasıl Gidilir?” yazımızda da farklı toplu taşıma araçlarını kullanarak farklı güzergahlardan PERPA’ya nasıl ulaşabileceğinizi ayrıntılı olarak ele almıştık. Okumak için TIKLAYINIZ

PERPA Ticaret Merkezi’nde A Blok’ta 1000 kişi kapasiteli, B Blok’ta 250 kişi kapasiteli olmak üzere iki adet toplantı salonu mevcuttur.

Toplantı salonlarında akustik düzenlemeye sahip ses sistemi, kablosuz görüntü aktarımı özellikli projeksiyon sistemi ve internet alt yapısı vardır.

PERPA B Blok’ta bulunan toplantı salonunda kamera güvenlik sistemi bulunuyor.

Toplantı salonları kiraya veriliyor. Çeşitli alanlarda seminerler, atölye çalışmaları, sanatsal ve sosyal etkinlikler düzenleniyor.

Bu seminer çalışmalarından halkın yararına olanlar kayda alınıyor ve sosyal sorumluluk projesi olarak PERPA TV’de yayınlanıyor. Eğitim serileri PERPA TV Youtube kanalımızda beğeni, teşekkür ve takdir topluyor.

Fotoğraf: PERPA İlk Yardım Eğitim Serisi, öğretmenler tarafından öğrencilerine izlemeleri için önerilen bir içeriktir.

Bu yazımızda, toplantı salonlarında düzenlenecek olan bir etkinliğe katılmak için PERPA’ya geldiğinizde, en kolay şekilde toplantı salonlarına nasıl ulaşacağınızı anlatacağız.

PERPA A Blok Toplantı Salonu Nerede?

PERPA A Blok Toplantı Salonu Adres: PERPA Ticaret Merkezi A Blok 14. Kat

PERPA A Blok büyük toplantı salonunun numarası yok. Ancak bulunması oldukça kolaydır.

PERPA'ya Darülaceze Caddesi tarafından girişlerde:

1. Metrobüsle, otobüsle gelip Darülaceze Caddesi tarafından 5. ya da 8. kattan PERPA’ya giriş yaptınız. Ya da aracınızı açık otoparka bıraktınız ve 8. kat ana kapıdan giriş yaptınız.

2. Güvenlik kontrol bölümünü geçtikten sonra sağınızda ve solunuzda ana asansörler yer alıyor. 33-34 ve 35-36 nolu asansörler. Herhangi birine binin. 13. kata çıkın.

3. Yukarıda yer alan haritada göreceğiniz gibi sağa dönün.

4. Hemen sağa döndüğünüzde 1981 numarada Sulva Zeytinyağı ve Şarap firmasını göreceksiniz. Biraz ilerleyince 1980 numarada Batuhan Çayevi bulunuyor.

5. Sulva ve çayevinin ortasında yukarı merdivenler uzanıyor. Merdivenlerin çıkınca solunuzda PERPA A Blok Toplantı Salonu bulunuyor.

PERPA'ya Piyalepaşa tarafından girişlerde:

1. Otobüsle gelip Piyalepaşa Bulvarı tarafından 2. kattan PERPA’ya giriş yaptınız. Araç ile gelip açık ya da kapalı otoparklardan PERPA’ya giriş yaptınız.

2. Ana asansörler olan 29-30 ya da 31-32 nolu asansörlere binin, 13. kata çıkın.

3. Haritada göreceğiniz gibi düz ilerleyin ve yolun sonundan sola sapın.

4. Sağ tarafınızda 1981 numarada Sulva Zeytinyağı ve Şarap firmasını göreceksiniz. Biraz ilerleyince 1980 numarada Batuhan Çayevi bulunuyor.

5. Sulva firması ve çayevinin ortasında yukarı merdivenler uzanıyor. Merdivenlerin çıkınca solunuzda PERPA A Blok Toplantı Salonu bulunuyor.

PERPA A Blok Toplantı Salonunu nasıl kiralarım?

Kiralama için PERPA A Blok yönetimi ile iletişime geçiniz. PERPA A Blok telefon: +90 (212) 222 81 43/3 Hat

PERPA B Blok Mithat Yümlü Toplantı Salonu Nerede?

PERPA B Blok toplantı salonunun adres tarifini vermeden önce “PERPA B Blok toplantı salonunun adı neden Mithat Yümlü?” “Mithat Yümlü Kimdir?” sorularına cevap verelim.

PERPA Onursal Başkanı Mithat YÜMLÜ Perpa Kooperatifi Kurucular Kurulu Üyesidir ve PERPA’ya 27 sene başkanlık etti. 1991 yılında PERPA Kurucu Başkanı Ünal MISIRLIOĞLU’ndan başkanlık görevini devralan Mithat YÜMLÜ’nün Perpa Ticaret Merkezi’nin kuruluşundan bugüne gelmesinde büyük katkıları oldu.

Aynı zamanda İTO Meclis Üyesi de olan Mithat YÜMLÜ, ileri görüşlü projeleri ve vizyonerliğiyle iş dünyasında ve Türk basınında da çokça yer buldu.

Mithat YÜMLÜ ile ilgili daha çok bilgi için TIKLAYINIZ

Yümlü’nün ürettiği ekonomik kalkınma projelerinin detaylarına www.mithatyumlu.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim kurulu, Başkan YÜMLÜ’nün vefatından sonra 2019 yılında PERPA B Blok toplantı salonuna "Mithat Yümlü Konferans Salonu" adını verdi.

Konuyla ilgili haberi okumak ve haber videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

Merhum Başkan Mithat YÜMLÜ’nün adı neden bir konferans salonuna verildi?

PERPA Onursal Başkanı Mithat YÜMLÜ eğitime çok önem verirdi. Perpalı iş insanlarının çeşitli eğitimler alarak kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini sıklıkla dile getirirdi. Genç Perpalılara PERPA ruhunu, birlik bilincini, ahilik geleneğini aşılamak için Perpalı Genç İş İnsanları Platformunun kurulmasına öncülük etti.

2017 yılında kurulan PERGİP (Perpalı Genç İş İnsanları Platformu), eğitim ve etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Platformun düzenlediği eğitimlerden biri olan “Diksiyon, Davranış ve Görgü Kuralları Eğitimi” PERPA TV Youtube kanalında 3 milyondan fazla kişiye ulaşarak başarılı bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü.

“Diksiyon, Davranış ve Görgü Kuralları Eğitimi” serisini izlemek için TIKLAYINIZ

PERGİP Çalışma ve Eğitimlere Başladı haberini izlemek için TIKLAYINIZ

PERGİP’in internet sayfasına gitmek için TIKLAYINIZ

Merhum Başkan Mithat YÜMLÜ’nün eğitime, bilime verdiği önemi ön plana çıkarmak ve YÜMLÜ’yü en doğru ve güzel biçimde hatırlamak için insanların seminer düzenledikleri, iş birlikleri için bir araya geldikleri, yeni bilgiler öğrendikleri konferans salonuna Mithat YÜMLÜ adı verildi.

PERPA B Blok Mithat Yümlü Konferans Salonu Nerede?

PERPA B Blok Mithat Yümlü Toplantı Salonu Adres: PERPA Ticaret Merkezi B Blok 13.Kat No: 2278

PERPA'ya Darülaceze Caddesi tarafından girişlerde:

 1. Metrobüsle, otobüsle gelip 5. ya da 8. kattan PERPA’ya giriş yaptınız (yani Darülaceze Caddesi tarafından).

    Ya da aracınızı açık otoparka bıraktınız ve 8. kat ana kapıdan giriş yaptınız.

2. Güvenlik kontrol bölümünü geçtikten sonra sağınızda ve solunuzda ana asansörler yer alıyor.

3. 33-34 ve 35-36 nolu asansörler. Herhangi birine binin. 13. kata çıkın. 

4. Yukarıdaki haritada göreceğiniz gibi ana koridor boyunca dümdüz ilerleyin.

Koridorun diğer ucunda yani 31-32 numaralı asansörlerin yanında 2278 numarada PERPA B Blok Mithat Yümlü Konferans Salonunu göreceksiniz.

PERPA'ya Piyalepaşa tarafından girişlerde:

1. Otobüsle gelip 2. kattan giriş yaptınız (Piyalepaşa yönünden).

    Ya da araç ile gelip açık ya da kapalı otoparklardan PERPA’ya giriş yaptınız.

2. Ana asansörler olan 29-30 ya da 31-32 nolu asansörlere binin, 13. kata çıkın.

3. Yukarıdaki haritada gösterildiği gibi sağ tarafınızda 31-32 numaralı asansörlerin yanında 2278 numarada PERPA B Blok Mithat Yümlü Konferans Salonunu göreceksiniz.

PERPA B Blok Mithat Yümlü Konferans Salonunu nasıl kiralarım?

PERPA B Blok Mithat Yümlü Konferans Salonunu kiralamak için PERPA B Blok teknik servisi ile iletişim kurabilirsiniz. PERPA B Blok teknik servisi telefon: 0212 320 15 15

PERPA B Blok Mithat Yümlü Konferans Salonunu kiralıktır haberini okumak ve haber videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA Yol Bulma İpucu 1: PERPA’ya ilk gelişinizse kaybolmamak için ana asansörleri kullanın. Ana asansörlerin bulunduğu ana avlulardan hareket ederek adres bulmak daha kolaydır. Ana asansörler 33-34, 35-36, 29-30, 31-32 numaralı asansörlerdir. Numaraları, asansörlerin üzerlerinde yazmaktadır.

PERPA Yol Bulma İpucu 2: PERPA’da kaybolursanız kolonlarda PERPA A Blok ve B Blok yönlendirme panoları mevcuttur. Yönlendirme panolarının üzerinde, bulunduğunuz konum gösterilir. Aradığınız dükkan hangi blokta ise o blok tarafından asılan A Blok ya da B Blok panosundan aradığınız dükkanı bulup rotanızı PERPA renk sistemine göre çizin. PERPA, ziyaretçilerin aradıklarını daha rahat bulabilmeleri için kırmızı, sarı, yeşil ve mavi avlu ve hatlar olarak ayrılmıştır. Dükkan numaralarının ve yerdeki çizgilerin rengi bulunduğunuz hattın, avlunun rengini gösterir.

PERPA Yol Bulma İpucu 3: PERPA’da kaybolduğunuzu düşünürseniz ve çaresiz hissederseniz yakınınızdaki bir çay ocağından tarif rica edebilirsiniz. Çay ocaklarımız işleri gereği bulundukları katı iyi bilirler ve size gülümseyerek yardım edeceklerdir. Çay ocağında bir yorgunluk kahvesi için ve dinlenip yenilenmiş olarak aradığınız konuma yönelin.