Sayın Üyelerimiz,

Kooperatifimizin 2022 yılı olağan genel kurul toplantısı, Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan aşağıdaki gündem uyarınca, 10 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 11.00’de, Halil Rıfatpaşa Mahallesi, Darülaceze Caddesi, Yüzer Havuz Sokak, PERPA TİCARET MERKEZİ A Blok, 14. Kat, Konferans Salonu Okmeydanı/Şişli/İstanbul adresinde yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı aynı adreste ve aynı gündem ile 24 Haziran 2023 Cumartesi günü, saat 11.00’de yapılacaktır. Ana Sözleşmenin 27. ve müteakip maddeleri gereğince sayın ortaklarımıza duyurulur.

Genel Kurul Toplantımızda vekil ile temsil edilecek ortaklarımızın, ortaklarımızdan birisi veya birinci derecede akrabaları yahut eşlerine, aşağıda ekte yer alan örneğine uygun vekaletname vermeleri gereklidir.

GÜNDEM                                                                                         

  1. Açılış ve saygı duruşu.
  2. Toplantı divan heyetinin seçilmesi, divan heyetinin toplantı tutanaklarını imzalamaya yetkili kılınması.
  3. 2022 yılı yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması.
  4. 2022 yılı bilanço, gelir-gider hesaplarının okunması.
  5. 2022 yılı denetim kurulu raporunun okunması.
  6. 2022 yılı bilanço, gelir-gider hesapları ile yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporunun ayrı ayrı oylanması.
  7. Yönetim kurulu üyelerinin ve denetim kurulu üyelerinin ibra edilmeleri hususlarının ayrı ayrı oylanması.
  8. Kooperatif kârının üyelere dağıtılmayarak kooperatif menfaatine uygun işlerde kullanılması ve bütçe içinde kalması hususunun görüşülmesi ve karara bağlanması.
  9. 01 Ocak 2023-31 Aralık 2023 dönemi, kooperatif tahmini gelir-gider hesapları (tahmini bütçe) ve bütçe talimatının müzakeresi, oylanması, ödeme takviminin belirlenmesi, ödemeyi aksatan üyelerin durumunun görüşülmesi, karara bağlanması.
  10. Dilekler.
  11. Kapanış.