GENEL KURALLAR VE KOŞULLAR

Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat Malikleri Yöneticiliğinde aldığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak Dükkânınıza ait Genel Gider Aidat Borç Bilgilerini, Isıtma  & Soğutma Sistemi Genel Gider Aidat Borç Bilgilerini ve Isıtma & Soğutma Tüketimi Borç bilgilerini Sorgulayarak bu bölümde borcunuzu görüntüleyebilir ve ödeme yapabilirsiniz.

Siteniz Güvenliği
Aidat borcunuzu Vakıfbank’ın Ortak Ödeme Sayfası ile ödeyeceğinizden Kredi kartı bilgilerinize 3. şahıslar tarafından erişilemeyecektir.

Kredi Kartı Bilgilerim Sizin Tarafınızdan Kaydediliyor mu?
Hiç bir şekilde kredi kartı bilginiz tarafımızdan izlenmemekte ve kaydedilmemektedir. Vakıfbank’ın Ortak Ödeme Sayfası sayesinde bu bilgiler Vakıfbank ile sizin aranızda gizli kalmaktadır.

Yanlış Ödeme Yaptım Ne Yapmalıyım?
PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği Muhasebe Bölümü ile iletişime geçerek şayet ödediğiniz tutar tahakkuk edilen borcunuzdan fazla ise Kredi kartı ödemeleri iade kuralları çerçevesinde ödediğiniz tutarı geri alabilirsiniz.

Makbuzumu Nasıl Alabilirim?
PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği Muhasebe Bölümünden makbuzunuzu alabilirsiniz.

Ödemeyi Gerçekleştirdim Ancak Aidat Borcum Eksilmedi Ne Yapmalıyım?
Ödeme yaptıktan sonra, aidat borcunuzun ödediğiniz miktarda eksildiğini göreceksiniz. Ancak buna karşın aidat borcunuz düşmedi ise, bu durumu e posta ve/veya telefon ile PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği Muhasebe Bölümünde bildirebilirsiniz. Banka kayıtları incelenecek ve gerekli düzeltmeler yapılacaktır. Her hangi bir ihtilaf durumunda banka kayıtları esas alınacaktır.

Kişisel Bilgi Güvenliği
Ödeme sırasında alınan tüm kişisel bilgiler mevcut en yüksek elektronik ve fiziksel güvenlik sistemleriyle korunmakta, sadece yetki sahibi personel ve gerekli durumlarda kullanıcı onayı ile görüntülenebilecek bir ortamda saklanmaktadır.

Kişisel bilgilerin kullanıcı onayı olmaksızın hiçbir şekilde açıklanmaması, yayınlanmaması, üçüncü şahıslarla paylaşılmaması kurumumuz tarafından taahhüt ve garanti edilmiştir.

PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği kişisel bilgilerin dışındaki genel kullanıcı bilgilerini kullanıcı onayı verildiği takdirde; bilgilendirme, tanıtım, duyuru ve teklif amacıyla kullanma haklarını saklı tutar.

Ödeme Bilgileri Güvenliği
PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği 256bit Güvenlik Sertifikasına sahiptir.

PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliğinden yapılan tahsilatlarda verilen kredi kartı bilgileri 256bit SSL şifreleme protokolü kullanılarak anlaşmalı bankaların sistemine aktarılır ve banka tarafından sorgulama işlemi yapılır. Sorgulama sonucu anında müşteriye iletilir ve ödeme işlemi tamamlanır. Girilmiş olan kart bilgileri direk olarak bankaya iletilmekte; tüm işlemler müşteri ve banka arasında gerçekleşmektedir. Bu bilgiler hiçbir şekilde site tarafından görüntülenemediği ve kaydedilmediği için bilgilerin üçüncü şahısların eline geçmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasının sağ alt köşesinde bulunan kilit resmi sayfanın SSL ile şifrelenerek güvenlik altına alındığını göstermektedir.

Güvenlik Uyarısı
Kredi kartı bilgilerinin çalınması gibi durumlar büyük çoğunlukla fiziki ortamlarda gerçekleşmektedir. Bu nedenle restoran vb. yerlerde kredi kartlarının kullanılması veya kart numarasının başkalarına verilmesi tavsiye edilmemektedir.

Kredi kartının çalınması, kaybolması veya izinsiz kullanıldığının fark edilmesi gibi durumlarda zaman kaybedilmeksizin kartın ait olduğu banka ile irtibata geçilmeli ve durum bildirilmelidir.

PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği tarafından tespit edilen kredi kartı sahtekârlığı durumlarında ilgili banka ve kart sahibi durum hakkında bilgilendirilmektedir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde alışveriş yapılan sitenin adres ve telefon bilgilerinin doğruluğundan emin olunmalı, gerekirse sitedeki müşteri hizmetleri numarası aranarak doğrulama yapılmalıdır.

PERPA TİCARET MERKEZİ B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği İş işlemlerde ortaya çıkabilecek tüm uyuşmazlıkların giderilmesinde İstanbul Avrupa Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.