Rovimex Batarya Tanıtım Filmini izlemek için TIKLAYINIZ

Rovimex Batarya, PERPA Ticaret Merkezi B Blok 8. Kat No: 967’de hizmet vermeye başladı.

Uzun yıllardır sektörde hizmet veren firma ortakları, batarya ve pillerde en büyük sıkıntının pil ve batarya kalitesinin anlaşılamaması olduğunu söylediler.

Batarya ve pil sektörünü değerlendiren Rovimex Batarya yetkilileri: “Aldığınız bir bataryayı, pili kaliteli sanarak alabilirsiniz. Ürünün kalitesiz olduğunu aldıktan bir yıl sonra fark edebilirsiniz. Biz sektörde yılların verdiği deneyim ile AR-GE çalışmamızı yaparak firmamızı kurduk. Ürünlerimiz kalite kontrol testleri ile onaylı ürünlerdir. Ayrıca yüzde yüz yerli bir markayız” dedi.

Rovimex Batarya, tüketicilere 26 marka ve 532 modelde telefon bataryası ile geniş bir çeşitlilik imkanı sunuyor. Rovimex; Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Motorola, Asus, Sony, Lenovo, Nokia, Kaan, LG, Vestel Venüs, Oneplus, BlackBerry, HTC, ZTE, General Mobile, Vivo, Realme, Infinix, Reeder, Casper, Arcatel, Meizu, Türk Telekom ve tuşlu telefon bataryaları www.rovimexbatarya.com adresinden aynı gün hızlı bir şekilde kargolanıyor.

Rovimex A.Ş aynı zamanda şarj edilebilir kalem piller ve tablet bataryaları da üretiyor. Firma ortakları, taşınabilir enerjide son yılların en önemli aracı olan powerbankler konusunda da iddialı olduklarının altını çiziyor. Pos makinası, robot süpürge, scotter pilleri gibi birçok ev ve el aletinin de pilleri Rovimex’te bulunuyor.

Uygun fiyatlara sahip olan Rovimex batarya ve pillerini www.rovimexbatarya.com adresinden ya da 05078187274 Whatsapp sipariş hattından sipariş edebilirsiniz. Siparişleriniz aynı gün kargoya veriliyor.

Yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefiyle çalışan Rovimex, sektörünün en iyisi olmak için AR-GE çalışmalarına sürekli devam ediyor.

Firma ortakları: “Bataryanız yüksek kapasiteli veya gerçek değerlere sahipse şarj sorunu yaşamazsınız. Telefonunda sorun yaşamaya başlayanların aklına sorunun bataryada olduğu gelmeyebiliyor. Oysa kaliteli bir batarya değişimi ile telefon sorunsuz uzun yıllar kullanılmaya devam edebilir” diyorlar ve herkese şu mesajı veriyorlar:

"TELEFONUNU DEĞİL, BATARYANI DEĞİŞTİR"

www.rovimexbatarya.com

Adres: PERPA Ticaret Merkezi B Blok 8. Kat No: 967 Şişli, İstanbul

Telefon: 02123929272

Whatsapp İletişim Hattı: 05078187274

rovimexbatarya@gmail.com

Rovimex Batarya'yı www.perpa.com.tr'de incelemek ve adresini PERPA iç haritasında görmek için TIKLAYINIZ