Dr. Ekrem KARAKAYA ve Av. Servet BAKIRTAŞ uğradıkları saldırılar sonucu görev başında hayatlarını kaybettiler. Kıymetli doktorumuz ve avukatımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileriz.

"ANADOLU İNSANI" demek cesaret, sabır, hoşgörü ve dayanışma demektir. BİRLİĞİMİZ, ATATÜRK'ün "Yurtta Barış, Dünya'da Barış" vizyonuyla KURULMUŞTUR. Bir arada huzurla yaşamaya devam edebilmek için her ne olursa olsun birbirimize olan SEVGİ ve SAYGIMIZI yitirmemeliyiz.

Hacı DEMİR

PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Kooperatifi Başkanı

Dr. Ekrem KARAKAYA Kimdir?

Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Ekrem KARAKAYA bir hasta yakını tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayın ardından saldırgan intihar ederken, Doktor Ekrem KARAKAYA tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kardiyoloji Doktoru Ekrem KARAKAYA, 1974 yılında Kayseri'nin Develi ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitiminin akabinde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kariyerine Sağlık Bakanlığı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlamıştır. Genç yaşına rağmen doktorluk kariyerinde başarılı yıllar geçiren Ekrem KARAKAYA, 7 ve 8 yaşlarında iki kız çocuğu babasıydı.

Av. Servet BAKIRTAŞ Kimdir?

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde avukat Servet BAKIRTAŞ, öğlen saatlerinde bürosunda vurularak öldürüldü. BAKIRTAŞ'ı öldürdükten sonra hakkında tazminat davası açan Öznur TUFAN'ı (71) da Büyükçekmece'deki iş yerinde öldürdüğü belirlenen şüpheli Abdullah T., polis ekiplerince yakalandı. Av. Servet BAKIRTAŞ, 1962 Gaziantep doğumludur. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan BAKIRTAŞ, 1985 yılından beri avukatlık mesleğini icra etmekteydi.