AKINSOFT markası, 27 yıldır 30'un üzerinde ülkede hizmet veriyor. AKINSOFT, Türkiye'de 2000'nin üzerinde kanal yapısıyla robotic teknolojiler, kurumsal kaynak planlama yazılımları, bulut tabanlı ve mobil çözümler gibi birçok ürüne ev sahipliği yapan, tamamen yerli bir yazılım evidir.

AKINSOFT Çözüm Üretir

  • Bilgi teknolojileri, üretim, finans, ulaşım ve lojistik, hizmet sektörü, toptan ve perakende ticaret, eğitim ve sağlık sektörleri gibi birçok sektördeki firmaya iş çözümleri geliştirir. 
  • Firmalar bu yazılımlar sayesinde, dijitalleşme ve nesnelerin interneti (IoT) yapısında, şirket içindeki üretim birimlerinde ve süreçlerinde veri konsolidasyonu sağlar ve üretimden teslimata, müşteri hizmetlerine kadar tüm değer zincirinde gerçek zamanlı bir görünüm ve yönetim kolaylığı elde eder. Bu bağlamda, yazılım uygulamaları ile rafine edilen veriler; şeffaflık, esneklik ve kişiselleştirme imkanlarını yaratır. Müşteriler için yenilikçi ürünler ve hizmetler oluşturmaya, mevcut iş modellerinin genişletilmesine imkan tanır.

AKINSOFT PERPA'da Stand Açtı

Niltek Bilişim 2006'da kurulan bir yazılım şirketi. Kurulduğu günden bugüne Akınsoft yazılımlarının satış öncesi ve satış sonrası destek hizmetini yürütüyor. NİLTEK Genel Müdürü Bayram SAVRAN, AKINSOFT'un neden PERPA'da stand kurduğunu PERPA TV'ye anlattı:

"VUK. 509 sıra nolu genel tebliğine istinaden 1 Temmuz 2022 itibariyle geçen yıl cirosu 4 Milyon lira ve üzerinde olan firmaların oluşturacakları faturaları elektronik ortamda iletmeleri, cirosu 10 milyon lira olan işletmelerin ise elektronik irsaliye sürecine geçiş sağlamaları gerekiyor. AKINSOFT olarak PERPA'da stand kurup bu bilgiyi paylaşmak istedik. PERPA esnafına ve ziyaretçilerine e-fatura, e-arşiv fatura, e-irsaliye zorunlu geçiş süreçlerinde nasıl kolaylık sağlayabileceğimizi anlattık"

Yazılım Sektörü

Yazılım sektörünün dünya pazarındaki büyüklüğü 730 (milyar dolar) seviyesine ulaştı. Bu seviye, araştırmalara göre, 2024 yılına kadar yıllık %5 seviyesinde bir büyüme oranı ile devam edecek. Yazılımın, ihracat ve istihdama katkısı diğer ülkelerde %2 seviyesinde iken sahip olduğu potansiyele rağmen ülkemizde % 0,5 (0.8 milyar dolar) seviyesinde bulunuyor.

AKINSOFT internet sitesine gitmek için TIKLAYINIZ